الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
8 ماه بعد از سقط اول با 7 امین بار در طول همین هشت ماه! باردار شدم. یعنی به صورت پراکنده 7 بار رابطه بدون جلوگیری داشتیم شایدم کمتر! ک مثبت شد و پوچ و دوبارا سقط
یه ماه پیش سقط داشتم ۲۸ سالمه الانم پریودم شاید اینماه برماقدام😁
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
واقعا،من بعد یه سال اقدام باردار شدم که سقط شد بخاطر تشکیل نشدن قلبش
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
فقط بدنتو تقویت کن من یه ماه فقط جگر خوردم برای کم خونی بعد ازسقط دکتر هم قرص اهن خارجی نوشت اولین اقدام باردارشدم اون سقط هم اولین اقدامم بود که باردارشدم
سوال منم جواب بدید دوستان با اجازه اسی ،من یه ماهی میشه سقط داشتم سه روزه پریود شدم شدید خونریزی دارم جوری که هرنیم ساعت عوض میکنم لباسمو طبیعیه یا نه 😑