2777
2789
عنوان

#شــوهــرانـــه😁😉

116 بازدید | 7 پست

_______وقت‌بذار‌بخون_________

دو نفری که عاشق همن، باید همدیگه رو به یه اندازه دوست داشته باشن.👌

وقتی یکی، اون یکی رو بیشتر دوست داره و تند تند در عشقش پیش میره مثل وقتیه که دو نفر دارن یه فرش رو لوله میکنن و یکی تند تند میپیچه و اون یکی عقب میفته.🎈🎈🎈🎈

نتیجه‌ش یه فَرشــه که نافرم پیچیده شده😕😕

هر از گاهی دوست‌داشتن همدیگه رو بررسی کنین گاهی لازمه ترمز کنید تا اون بهتون برسه😊😊😊

بچه‌های‌خیالی‌من ،ایلمآه‌آلما،،حسآم‌مسیح،فدآتون‌بشه‌مآدر😁❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عشق سوای این حرف هاس به نظر من... واسه چی صبر کنیم بهمون برسه؟ یه چای تازه دم دوتایی با هم و کنار هم  نوش میکنن. (حالا عشقشون به اندازه همدیگه نباشه، همین که عاشق هم باشن کافیه)

حالاااا در نهایت زنگ میزنن قالیشویی شربت اوغلی که هیچ شعبه دیگری نداره میان فرش رو درست و قشنگ جمع میکنن میبرن.. بدون هیچ مکافاتی... 

عشق ها هیچ وقت اندازه هم نیست. همیشه یکی از طرفین از اون یکی عشق بیشتری داره و همین هم بسیار زیباتره به نظرم

بهشت اونجاس که میری خونه و پدر رو میبینی که داره تلویزیون میبینه، همون موقع از آشپزخونه صدای مادر رو میشنوی که صدات میزنه چایی تازه دمه... این بهشت منه... فقط همین میتونه بهشت باشه