2777
2789

بخدا اینا عشق میکنن 

زندگی میکنن 

حرص نمیزنن جوش نمیخورن 

کسایی که رو چیزی تعصب ندارن فکر باز دارن با یه نگاه جامع به قضایا و آدما نگاه میکنن ریلکس میکنن اینا خیلی اوکین 

کلا تعصب و پافشاری رو یه مسئله خاص آدمو اذیت میکنه نه؟

مثلا تعصب زیاد رو اون عقیده که فکر میکنی فقط تو درست میگی اونی که محجبه هس یااونی که بی حجابه اشتباه میگه

اقا نگاه دید اون اینه 

مثلا این کمدینه مکس امینی رو میشناسین؟

دورگه ایرانی امریکایی؟ تو شوها که برگزار میکنه ادمای مختلفی میان ولی اون باهمه ارتباط مبگیره میخنده فرقی نداره براش طرفش محجبه مذهبیه یا بی حجابه یا گرایشش چیه 

درمورد همه چیز اطلاعات داره و رو اون شوخی میکنه و میخنده

اصلا گاردی نداره

بنظرم اینا کیف دنیا رو میبرن

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با حرفت بطور کلی موافقم اما مثال خوبی نزدی. البته من این آقا رو نمیشناسم اما یادت باشه طرف شومنه. میخواد تماشاگر بیشتری جذب کنه.اما حرفت عالیه. متاسفانه هم تعداد آدمای بدون تعصب کم میشه. خوش باشی. 

منم بسیار موافقم 

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
از اون مکس خوشم نمیاد ولی منم تعصبی نیستم میبینم یسریا بابت یه تیم یه شهر یه قوم یا هرچی خودشونو پار ...

بنظرم آدمی که میاد به طرفش میگه اینی که تو میگی اشتباهه اینی که من میگم درسته این میشه تعصبی حتی اگه براش دلیل قانع کننده بیارن با سند و مدرک اما همچنان مخالف باشه حتی نظرشو تحمیل کنه میشه تعصبی 

حالا فرقی نداره تو چه زمینه ای لباس پوشیدن ،خوردن ،عقاید و دین و مذهب یا ...

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
با حرفت بطور کلی موافقم اما مثال خوبی نزدی. البته من این آقا رو نمیشناسم اما یادت باشه طرف شومنه. می ...

ایشوند مثال زدم گفتم شاید اکثریا بشناسن 

اما بیشتر مخاطباش محجبه نیستن شاید ۲ نفر تو اون جمعیت باحجاب باشه اما شوخی میکنه میخنده و احترام میزاره 

اینجور نیست که گارد داشته باشه بااینکه کاملا مشخصه عقایدش چیه