2777
2789

من 33 ساله و اولین بچه رو میخوایم.

دوفاستون میخورم و ماه سوم اقدامه که امروز پری شدم.کیست ندارم ولی بدون آمپول پربود نمیشدم.  موندم برم دکتر برا سونو یا هنو صبر کنم.

الهی همه به همه آرزوهاشون برسن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۱ هستم. یه ماه دیگه وقت دکتر دارم که انشاا... بعدش اقدام کنیم. تو این ۱ ماه هم باید وزن کم کنم

انشاا.. همه چی مرتبه و زود نتیجه بگیرید. الان با خودم میگم کاش زودتر اقدامو شروع میکردم. دوساله ازدواج کردم یک سال و سه ماهه خونه خودمم.میگم منکه تنبلی داشتم کاش زودتر اقدام میکردم هرچند همسرم راضی نبود

هرچی زودتر بری خوب زودتر نتیجه میگیرید..من قبل بارداری یک دوست ماما دارم تمام ازمایشات و سونوگرافی و چک اچ ها تا ازمایشات هرمونی رو برام نوشت ..حتی ازمایش اسپرم برای همسرم..روزی که رفتم دکتر همه چیز اماده بود و فقط درمان رو شروع کرد سه ماهه جواب گرفتم با اینکه پلی کیستیک بودم

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
انشاا.. همه چی مرتبه و زود نتیجه بگیرید. الان با خودم میگم کاش زودتر اقدامو شروع میکردم. دوساله ازدو ...

من چند بار چکاپ رفتم همه چی نرمال بوده واسه همین خیلی عجله نداشتم. البته ۴ سال و خرده ای هست عروسی کردم

آره حتما حتما برید چکاپ کامل بشید آزمایشهای هورمونی و سونوگرافی. حتی همسرتون هم آزمایش اسپرم بدن که ...

راست میگید زمان مهمه این ماه خودم میرم مجدد سونو اگه همه چی اوکی بود و باز نتبجه نگرفتیم به همسرم میگم

سلام منم ٣٠ سالمه يه دختر ٢٠ ماهه دارم

تنبلي تخمدان دارم براي دومي ميخوام اقدام كنم

رفتم دكتر متفورمين داده تيروييدم كم كاره ويتامين دي خيلي كمه گفته سه ماه اينا رو بخور فيبرم هم دارم نميخواستم الان اقدام كنم ديدم درد و مرض زياد دارم گفتم زودتر توي فكرش 

باشم

شهريور و مهر شروع ميكنم اقدام رو

سلام منم ٣٠ سالمه يه دختر ٢٠ ماهه دارم تنبلي تخمدان دارم براي دومي ميخوام اقدام كنم رفتم دكتر متفو ...

منم یه پسر 2ساله دارم پلی کیسیت ام،27سالمه میگم زوده اقدام کنم واسه دومی

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن