2777
2789

حالم خوب نیست حال جسمیم..به شوهرم میگم میگه فیلم بازی میکنی.‌بخدا باردارم کمردرد دارم..زود خسته میشم فشارم میاد پایین‌‌چجوری حالیش کنم..خیلی از حرفش ناراحت شدم‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اینو ازت میپرسم ، اما آیا زیاد پیش شوهرت نگفتی مریضم و درد دارم و اذیتم ؟

چرا میگم چون تو کارای خونه هیچ کمکی نمیکنه شاغل هم هستم ..دست به سیاه سفید نمیزنه لباسشم من باید اتو کنم

منم اولاش میگفتم زیاد اهمیت نمیداد الان که اخراشه انقد تو خواب ناله میکنم که دلش برام کباب میشه هی پا میشه پاهامو میماله دیشب از پا درد رو کاناپه نشسته خوابیدم صبح میخواست برام گریه کنه همش میگه حقه که بهشت زیر پای مادرانه

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
خب عزیزم دلیل حرف شوهرت همینه ، چون زیاد گفتی الان دیگه براش تقریبا بی اهمیت شده

خوب عزیزم من چی کار کنم پس...حالم خوب نیست براش بشوز بساب راه بندازم خوب خودم داغون میشم..

چرا میگم چون تو کارای خونه هیچ کمکی نمیکنه شاغل هم هستم ..دست به سیاه سفید نمیزنه لباسشم من باید اتو ...

یعنی میگی لباسشو خودش اتو بزنه؟؟؟😂😂😂اوهو،چه توقعی از مردا داریا،منم دانشجوام،خونمو خودم تمیز کنم که هیچی تمیز نکنم اینقدر همونجوری میمونه تا بالاخره فرصت کنم جمش کنم،همه کارای شوهرمم با خودمه،هرچیزی که فک کنی به اون مربوطه رو به من میگه انجام بدم😕

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خوب عزیزم من چی کار کنم پس...حالم خوب نیست براش بشوز بساب راه بندازم خوب خودم داغون میشم..

قبلا زیاد گفتی ، الان که واقعا مریضی باور نمیکنه

شما هم تا جای ممکن کم کار کن، غذای ساده بپز و خونه رو هفته ای یکبار تمیز کن . ماه چندمی؟

منم اولاش میگفتم زیاد اهمیت نمیداد الان که اخراشه انقد تو خواب ناله میکنم که دلش برام کباب میشه هی پ ...

خوشبحالت ان شالله همیجور بمونه...من اگه تو خواب صدا بدم پا میشه میره از کنارم یا پشتش بهم میکنه