2777
2789
عنوان

تا حالا شوهرتون این حرفو بهتون زده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 47 پست
چه پر توقع ،،،، انجام بده ، بعدش بگو لکه بینی پیدا کردم تا ببردت دکتر

باورت میشه لکه بینی پیدا کردم دکتر هم رفتیم..همش غر غر کرد چرا میری سرکار به خاطر کارته.‌بعد دو زوز که خوب شدم گفت چیزی نبودا شورش کرده بودی

یعنی شوهر شما خودش لباساشو میشوره و اتو میزنه؟؟؟؟؟؟؟

بله ، من تا الان حتی یکدونه لباس هم براش نشستم و اتو نزدم ، برادرش هم همینطوره، یعنی مادرشون اینطوری تربیتشون کرده. توی مهمانی ها هم پذیرایی با شوهرم و برادرشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی شوهر شما خودش لباساشو میشوره و اتو میزنه؟؟؟؟؟؟؟

همسر منم کاراشو خودش میکنه بعضی وقتها منم لباسامو که لازم داشته باشم میدم میشوره،از خونه مادرشم همین طوری بود

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
خب شوهرت خیلی ازت توقع داره ، لباساشو که شما نباید اتو کنی ، یعنی کمکت جارو و تمیز کاری نمیکنه؟ آخه ...

جاروووووووو؟؟؟؟؟؟

شوهر من تا وقتی خودم بتونم کارامو کنم هیچ کاری نمیکنه،فقط موقع مهمونی که خیلی سرم شلوغ باشه کاری میکنه،اونم اگه بتونم بازم با خودمه،اگرم مریض باشم میگه اشکال نداره خونه به هم ریختن ولی خودش اصلا

اونموقع که باردار بودم دو هفته دست به خونه نزدم حالم بد بود،تا اخرش خواهرم اومد اون وضعو جم کرد

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
منم اولاش میگفتم زیاد اهمیت نمیداد الان که اخراشه انقد تو خواب ناله میکنم که دلش برام کباب میشه هی پ ...

وای گفتی منم از پادرد رو مبل و اینور اونور به زووور میخوابیدم. صبح شوهرم باید پامیشد میگشت دنبالم ببینه کجا خوابیدم 😁

همسر منم کاراشو خودش میکنه بعضی وقتها منم لباسامو که لازم داشته باشم میدم میشوره،از خونه مادرشم همین ...

خب دیگه،هرکسی یه طوریه😊

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
من یه راه حلی میخوام که واقعا بفهمه

سکوت. سکوت کن .بخواب یه جا حرف نزن بعد میاد میگه چته بگو هیچی حالم خوب نیست.مهم نیست. چند بار اینجوری کن برو تو خودت ببین چیکار میکنه‌ . بعدشم اصلا چرا ازش توقع داری تو خونه کمک بده باور کن اگه بلد بود حتما انجام میداد واست تازه بعداز زایمان عزیزترم میشی😊اگه امکانش هست کارگر بگیر واسه کارای خونه حرص نخور عزیزم

سکوت. سکوت کن .بخواب یه جا حرف نزن بعد میاد میگه چته بگو هیچی حالم خوب نیست.مهم نیست. چند بار اینجور ...

راست میگه کارگربگیر..ولی حواست باشه بازلاپای شوهرت نره.بخدا دنیاخراب شده