2777
2789
عنوان

احساس بی پناهی مفرط می کنم

1245 بازدید | 43 پست

😓 من چه کار کنم؟ من نه خودم زورم می رسه مشکلاتم را حل کنم، نه کسی هست بیاد اون مشکلات منو حل کنه، من نه یه بابای قوی دارم بیاد بهم کمک کنه، نه یه داداشی که پیشم باشه، نه همسرم آدم قوی هست، اون فقط مهربونه همین. بدتر از همه آدم با ایمانی هم نیستم که توی این وضع خدا را داشته باشم به خدا تکیه کنم... دیروز یه پست گذاشتم در مورد از هم پاشیدن یا رشد کردن در تنگناهای زندگی.خیلی برام خوب بود حرفای بچه ها.  اکثر اونایی که می گفتن ما رشد کردیم آدمهای صبور، با ایمان بودن که مشکل را سپرده بودن دست خدا و صبر کردن تا حل بشه و با گذشت زمان هم قوی تر از قبل شدن، یک عده دیگه که منم قبل از این عضو همین دسته بودم قید احساساتشون را زدن و با منطق پیش رفتن خودشون را قوی کردن به خودشون متکی شدن، به اصطلاح خودشون یه پا مرد شدن... یه عده هم به قول یکی از بچه ها همچنان اندر خم کوچه مشکلاتن و طبیعیه که احساس پاشیدن و ضعف دارن عین الان من... من قبلا قوی و متکی به خود بودم اما الان اعتماد نفسم به شدت پایینه...  چه کار کنم من که توی این سن و سال بتونم خدا را پیدا کنم حداقل به خدا بچسبم؟! من آدمی هستم که همیشه چارچوبها را رعایت کردم، خوب و بد حالیمه... اما ته دلم خودم می دونم به خدا وصل نیستم 😶😐😑 اما الان به شدت بهش نیاز دارم... اینکه من می دونم خدایی هست کفایت نمی کنه... من چطوری به خدا بچسبم قبل از اینکه از هم بپاشم؟ بدجوری بهم ثابت شده به هیچ کس و هیچ چیز نمیشه تکیه کرد😐

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3051347/خانمهاازفردا-میشه-۴۰روزتامحرم-کسی-نمیخواد-براش-زیارت-عاشورا-بخونم?postId=99108001

ختم قران و چله و نمازقضای میت انجام میدم التماس دعا یادمون باشه دعا درحق همدیگه زودتر مستجاب میشه انشالله نفسم براتون حق باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘

🌺☘🌺

☘🌺

🌺

#تلنگر

بازي فوتبال     90  دقيقه

سريال تلوزيوني     60  دقيقه

فيلم سينمايي     130  دقيقه

نماز      5  دقيقه

و جهنم      طول زندگی

برای خردمندان :

درواتساب     300  دوست

درتلگرام      500 دوست

درتلفن      80  دوست

درمحله        50  دوست

درسختی   (  یک نفر  )

درجنازه ات     ( خانواده )

درقبرت      ( خودت تنها )

#تعجب_نکن‼️

👈   این واقعیت زندگی است

(چیزی جزنمازت برایت منفعتی ندارد )

چند دقیقه نشستن بعد از نماز فرض بهترین وقتی است که خداوند رحمتش رانازل می کند

استغفار کن و تسبیح بگو وآیة الکرسی بخوان

سلام دوستان میشه برا مشکل هشت ساله من دعا کنید که خدا بهترین مصلحتش روسمتم بفرسته

منم بی پناهم

نه همسر دارم

نه دوست

نه برادر 

نه خواهر

نه مادر

نه پدر

بی کس و تنهام

هیچ پشت وپناهی تو زندگیم ندارم

و متاسفانه خودمم ادمی ضعیفم 

و نمیتونم رو پاهای خودم وایسم

اگه مستقیم نمیتونی دلتو به خدا وصل کنی پله پله برو جلو 

به ائمه توسل کن و اونا رو واسطه بین خودتو خدا قرار بده بخصوص امام زمان

دعای توسل بخون 

زیارت عاشورا بخون 

یکم نوحه خوب گوش کن تا دلت سبک بشه 

به مرور محکم میشی و توکلت قوی میشه 

سخنرانی های آقای  پناهیان کمکت میکنه 

خودتو دوست داشته باش . چرا منی که خودمو دوس دارم افکارمو و ذهنم درگیر محتویات بی ارزش و پوچ کنم . من لایق شاد بودن و شاد زیستنم . با غصه و غم خوردن هیچ مشکلی تا الان حل نشده 

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘
عزیز دلی... چرا اینجوری شدیم ما؟ 

من که بابامامانم باهام قهرن وقتی رابطه ها خوبم بود بازم همچین حمایتی ندیدم.داداشمم که بلای جونمه تایپیکمو ببین اومده باچاقو تهدید کرده زنشم یسره بدوبیراه میگه.شوهرم خوبه بد نیس اما خیلی شخصیت ارومی داره خونسرده مشکلات باحرف جمع میکنه گاهی این رفتاراش قلبم درد میگیره.خونواده شوهرمم که نگم دیگه.دوتا بچه دارم پسرم وابسته ی مادرمه اونو بیشتر میخواد دخترمم سه ماهشه گاهی میخنده گریم میگیره دلم به خنده های همون خوشه.کلی بگم انگار من اضافم وسطشون گاهی دلم میخواد زار بزنم از دست این تقدیرو روزگار

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣
☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘ 🌺☘🌺 ☘🌺 🌺 #تلنگر بازي فوتبال     90  دقيقه سريال تلوز ...

وای چه جمع بندی وحشتناکی بود دقیقا در سختی که برسه با توی قبر فرقی نداره انگار فقط خودم تنهام

منم بی پناهم نه همسر دارم نه دوست نه برادر  نه خواهر نه مادر نه پدر بی کس و تنهام ...

بد حسیه لعمتی، آدم را داغون می کنه این حس بی پناهی 

خودت حال خودتو بهتر کن . از هیشکی انتظار بیهوده نداشته باش که حالتو خوب کنه . انتظار بیهوده از دیگران آدمو سرخورده میکنه . چیزای مثبت زندگیتو پررنگتر ببین. مشکلاتو کم رنگ ببین  

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘
اگه مستقیم نمیتونی دلتو به خدا وصل کنی پله پله برو جلو  به ائمه توسل کن و اونا رو واسطه بین خو ...

مرسی عزیزم. واقعا خودم وحشت می کنم از این مشکلی که دارم ولی من خدا را بیشتر از واسطه هاش قبول دارم. دارم سعی هم می کنم برم جاهای یک کم مذهبی، یا معنی قران را بخونم یا دعاها که بفهمم چی میگه چون عربی نمی فهمم اصلا، فقط یه دعایی هست مال امام سجاد اونم فقط فقط معنیش به دلم میشینه. جاهای مذهبی هم که میرم عین گاو پیشونی سفیدم اصلا فازم باهاشون جور نیست نمی خونه متاسفانه. بدتر مضطرب میشم یا احساس تنفر می گیرم. توی این سن و سال خیلی ترسناکه برام.