2777
2789

سلام دوستان راستش من یه هفته پیش داشتم کتاب میخوندم که دیدم یه حانوری روی کتابمه ،اولش خیلی راحت خواستم ازش رد شم ولی بازگفتم بزار بزنم نت ببینم چیه آخه قبلا ندیده بودمش ،شبیه ترین چیز به شپش سر بود و من خیلیییییی ترسیدم

سریع همه لباسامو شستم اویزون کردم جلو افتاب،پتو ها رو جشوندم اتو کردم سرمو شامپو پترمین زدمزدن،دو روز بعد روغن زیتون دو روز بعدش مایونز اما دیدم بازم ازشون تو خونه هست،حسابییییی کلافه شده بودم کلی تحقیق کردم توی سرم هیچی نبود اما روی زمین چرا شوهرم رو چک کردم اونم نبود یعنی چی میتونست باشه؟تا...

توت فرنگی ام   ....دوست عزیزمایران 80میلیون جمعیت داره که قرار نیست همه این ۸۰ میلیون مطابق رای و نظر شما فکر کنن احساس کنن و نظر بدن پس اگر تو تاپیکی دیدی مخالف نظر منی ریپلای نکن به جاش برو پیش یه روانپزشک و بگو که شخصیت کنترل گری داری هر چه زودتر به فکر درمان خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از برنج و حبوباتت نبود؟

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

تا اینکه یه روز   دیدم داره یکیشون یه مقدار خرما ک از دستم افتاده میخوره سریع زنگ زدم مامانم ،مامانم گفت که شپش نمیتونه خرما بخوره هی فکر کردم تا اینکه من یه مقدار کم برنج ایرانی داشتم که تهش بود و ازش استفاده نکرده بودم وقتی اوردم که خیس کنم دیدم بعلههههه شپشک برنج زده و اونا شپش سر نبوده بلکه شپشک برنج بوده که توی ظرف لونه کرده و وقتی دیدن برنجه رو به اتمامه و چیزی نیست اومدن توی خونه و دنبال غذا

توت فرنگی ام   ....دوست عزیزمایران 80میلیون جمعیت داره که قرار نیست همه این ۸۰ میلیون مطابق رای و نظر شما فکر کنن احساس کنن و نظر بدن پس اگر تو تاپیکی دیدی مخالف نظر منی ریپلای نکن به جاش برو پیش یه روانپزشک و بگو که شخصیت کنترل گری داری هر چه زودتر به فکر درمان خودت باش

خلاصه ظرفشو تنیز شستم ،خونه رو جارو کردم سم کنار دیوارا ریختمو تار و مار زدمزدن که خداروشکر دیگه رفتن ک رفتن،حیفم اومد نگم چون شاید یکی مثل من باشه و دچار سردرگمی بشه

می گن نمک بریزین تو برنج 

نمک فقط جلو گیری از تخم گذاریشون میکنه مطمئن ترین راه بعد کلی تحقیق فهمیدم که خریدن برنج مطمئن نه شرکتی،و گذاشتن سیر و نمک  به برنجی که خودش شپشک داره متاسفانه کمکی نمیکنه

دستت درد نکنه آره واقعا من رفتم خونه تو سطل برنجم نمک میریزم

خواعش میکنم حتما این کارو بکن