من کلا ب دخانیات مثلا دوست دارم ی تایمی گل یا شیشه بزنم🤕
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
دوس دارم انقد پول داشته باشم ک بتونیم بریم یه خونه بهتر و بتونم هرچی پسرم دوس داشت براش بخرم ازترس اینکه با پسرم میریم بیرون شاید چیزی بخاد نمیبرمش انقد وضعیت اقتصادی داغونه...خدا باعث و بانی شو لعنت کنه
بچه بودم تمایل عجیبی به خاک و بوی دیوارو مُهر داشتم همرو هم میخوردم الان یادم میوفته عوقم میگیره😩 خداروشکر مریض نشدم ولی همه رو اول میشستم بعد میخوردم عوق😷
نه بابا دختر که بودن از یه یارو خوشم میومد ، باید ماهیانه یه پولی می ذاشتم جیبش ماهش به ته برسه 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤢🤔🤔🤔
دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1