2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دوماه که چیزی نیس تا ۶ ماه یا یه سال طبیعیه انشالله ماه دیگه بیای خبر بارداریتو بدی

اشکم دراومد وای خدایا برام دعا کنین 

✨امیدوارم خدا امروز با یه اتفاق خوب سوپرایزمون كنه✨ااااالهي آمـــين برای نی نی دارشدنم دعا کنید 
نمیدونم  ولی خودم مشکل دارم پلیکستیکم

پلی کیستیک اصلا بیماری سختی نیس

اولا آرامش مهمه  و تغذیه فست فود حذف 

گرمیجات بخور

به موقع  ۱۲ شب بخواب 

هورمونها تنظیم بشن

اگه وقت داری حتما صبحا برو ورزش باشگاه.

من خودم نداشتم ولی اینو دکترم میگفت  .داروهم کنارش بخور. همسرتم زودتر آزمایش بده

من خودم ۱ سال بچه دار نشدیم تازه فهمیدیم شوهرم اسپرمش ضعیفه. هر دو مشکل داریم 

بعد ۶ ماه باردار شدم.

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
پلی کیستیک اصلا بیماری سختی نیس اولا آرامش مهمه  و تغذیه فست فود حذف  گرمیجات بخور به م ...

خوشبحالت دست راستت سرمن  

✨امیدوارم خدا امروز با یه اتفاق خوب سوپرایزمون كنه✨ااااالهي آمـــين برای نی نی دارشدنم دعا کنید 
خوشبحالت دست راستت سرمن  

عزیزم یکسال و نیم نازایی کشیدم 

لوله راستم مسدوده با چپ باردار شدم کم کاری تیرویید گرفتم.

شوهرم واریکوسل داشت سر بچه اولم با دارو جواب گرفتیم 

این بار  اسپرمهاش کلا دوساعت زنده می موندن که خرداد مجبور شد واریکوسل گرید ۳ عمل کنه.

ان شاالله شما اصلا عین ما نباشید. 

عزیزم یکسال و نیم نازایی کشیدم  لوله راستم مسدوده با چپ باردار شدم کم کاری تیرویید گرفتم. شوه ...

خیلی الان درحال حاضرداغونم بخدا خدارو شکر ک با اینهمه سختی الان خوشبختی و دوتا گل داری عزیزم 

خیلی الان درحال حاضرداغونم بخدا خدارو شکر ک با اینهمه سختی الان خوشبختی و دوتا گل داری عزیزم 

عزیزم فعلا یدونه دختر دارم

ارمیا رو نوشتم که جذب کنم ان شاالله خدا بهم بده😍

فعلا تازه دوماه از عمل واریکوسل همسرم گذشته دکتر گفته باید صبر کنید

از طرفی خودمم باید از ماه بعد دارو بخورم تا پریودم و تخمکگذاریم تنظیم بشه

ان شاالله بزودی هر دومون جواب بگیریم🤗

عزیزم فعلا یدونه دختر دارم ارمیا رو نوشتم که جذب کنم ان شاالله خدا بهم بده😍 فعلا تازه دوماه از عم ...

فداتشم عزیزم انشالله ک بزودی جواب بگیریم