مطمئنم دخترعمت بعد خوردن قرص پشیمون شده ولی راه برگشت نداشت
عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
نمیدونی چه زندگی بدی داشت بی پدر مادری که دوستش نداشت حتی الان مادرش نرفته بیمارستان باورتون میشه با ...
کی متوجه شد؟مامانش؟چرا اینقدر دیرمتوجه شد. مگهه تو خونه خودشو نکشته. اونقدر درد رو چ جوری بی صدا تحمل کرده یا نشنیدن وااای خییلی دلم سوووخت خداااایااا
از دست دادنِ هر انسانی که از دست می دادم آزاردهنده بود. گرچه اکنون متقاعد شده ام که هیچکس کسی را از دست نمی دهد؛ زیرا هیچکس مالکِ کسی نیست. این تجربه ی مهمِ آزادی ست
نمیدونم اینقد از عمم بدم اومده که بهش زنگ نزدم حالمو خرابتر میکنه
واااقعا دلم سوخت. من خودم امشب خیلی حالم بده به خاطر عمل یکی از اطرافیانم. اماا واقعا واسه این دختر ناراحت شدم چرا باید اینجوری بشه..
از دست دادنِ هر انسانی که از دست می دادم آزاردهنده بود. گرچه اکنون متقاعد شده ام که هیچکس کسی را از دست نمی دهد؛ زیرا هیچکس مالکِ کسی نیست. این تجربه ی مهمِ آزادی ست