2777
2789

مطمئنم دخترعمت بعد خوردن قرص پشیمون شده ولی راه برگشت نداشت

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله مجرده با یه پسر اشغال بود. پسره ولش کرده چند ماهه اینم تحمل نداشت امروزم تولدش بود

واقعاهیچ کس ارزشونداره خودکشی بکنی خیلی سخته خیلی که بتونیدارجونت بگذری الان اون پسربراش مهمه اصلامن خودم باچشم دیدم یه دختربهدخاطردوست پسرش خودش ازبالای پل هوایی انداخت مرد

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
نمیدونی چه زندگی بدی داشت بی پدر مادری که دوستش نداشت حتی الان مادرش نرفته بیمارستان باورتون میشه با ...

کی متوجه شد؟مامانش؟چرا اینقدر دیرمتوجه شد‌. مگهه تو خونه خودشو نکشته. اونقدر درد رو چ جوری بی صدا تحمل کرده یا نشنیدن وااای خییلی دلم سوووخت‌ خداااایااا

از دست دادنِ هر انسانی که از دست می دادم آزاردهنده بود. گرچه اکنون متقاعد شده ام که هیچکس کسی را از دست نمی دهد؛ زیرا هیچکس مالکِ کسی نیست. این تجربه ی مهمِ آزادی ست 
واقعاهیچ کس ارزشونداره خودکشی بکنی خیلی سخته خیلی که بتونیدارجونت بگذری الان اون پسربراش مهمه اصلامن ...

بقران خودم خفه میکنم اون اشغالو اگه واسه این اتفاقی بیفته قلبم مچاله شده 

نمیدونی چه زندگی بدی داشت بی پدر مادری که دوستش نداشت حتی الان مادرش نرفته بیمارستان باورتون میشه با ...

الهی طفلی 😢خداجون چرااین قدرسختی یه دختر😭😭

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
مطمئن باش قرص برنج نبوده من پرستارم  امکان نداره وقتی میارن بیمارستان کاری ازمون برنمیاد دیگ ...

شايد اون موردايي كه ديدي رو دير اوردن بيمارستان ولي من با گوش خودم شنيدم ميگفت قرص برنج خوردم 

بقران خودم خفه میکنم اون اشغالو اگه واسه این اتفاقی بیفته قلبم مچاله شده 

میشناسی طرف روازش شکایت کنین

نمیدونم اینقد از عمم بدم اومده که بهش زنگ نزدم حالمو خرابتر میکنه

واااقعا دلم سوخت. من خودم امشب خیلی حالم بده به خاطر عمل  یکی از اطرافیانم. اماا واقعا واسه این دختر ناراحت شدم چرا باید اینجوری بشه..

از دست دادنِ هر انسانی که از دست می دادم آزاردهنده بود. گرچه اکنون متقاعد شده ام که هیچکس کسی را از دست نمی دهد؛ زیرا هیچکس مالکِ کسی نیست. این تجربه ی مهمِ آزادی ست 
شايد اون موردايي كه ديدي رو دير اوردن بيمارستان ولي من با گوش خودم شنيدم ميگفت قرص برنج خوردم 

نه خیلیاشون رو به موقع آوردن 

ولی مطمئن باش قرص برنج نبوده و فک کرده قرص برنجه