2777
2789

بچه ها دارم دیوانه میشم هفته ای یه بار دقیقا چندماه دارم ایتطوری میشم صبح زود با درد معده بیدار میشم جوری که از پشت کمرم شروع میشه تا توی گلوم از آخر هم تا استفراغ نکنم گلاب به روتون خوب نمیشه اصلا انکار هیچی تو دلم بند نمیشه 

پسرم هم نه ماهه هست اصلا وقت دکتر اینا ندارم 

دارم دیوانه میشم ازین درد ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله، برو دکتر حتما بهت دارو میده نجات پیدا میکنی، نگو وقت ندارم با این حالت چطور میتونی به بچه ات برسی .

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

عزیزم من یه بار از معده شروع شد زد به کمر فک گلو دستا و ...

باور کن حس کردم دارم میمیرم 😐😐😐😐

نصف شب ساعت 3 رفتم اورژانس .پس پیگیر باش تا بدتر نشدی ...

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....
سلامتیت خیلی مهمه بچه رو بهونه نکن برو دکتر گوارش یه اندوسکوپی کن

دقیقا خانمی اصلا به سلامتی اهمیت ندادم این چند وقت 

به خدا دکتر زنان که اصلا بعد زایمان نرفتم تمام سیستم بدنم بهم ریخته .... تروخدا التماس دعا 

از بیخوابی اصلا جون هیچ کار دیگه برآم نمونده 

وای وای

این معده نیست

این کیسه صفراس

چندین سال این دردو داشتم

خفم می کرد و آخر بالا میاوردم، درد از شکم شروع میشد و میزد به کمر و کتف و قلب و ... از درد خشک میشدم

تا عفونت نکرده برو پیش متخصص

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.

اره من شده ولی ادامه نداشت

حتما پیگیری کن اما برا تسکینش میتونی دمنوش نعنا استفاده کنی...اثرش از عرقش بیشتره

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

بله، برو دکتر حتما بهت دارو میده نجات پیدا میکنی، نگو وقت ندارم با این حالت چطور میتونی به بچه ات بر ...

دقیقا به قرآن هفته ای دوبار صبحها با این درد بیدار میشم آر خواب اصلا دیگه موندم جطوری تا شب ادامه میدم 

اره عزیزم من چندسال اینجور بودم هر دکتری میرفتم فقط امپرازول میدادن خوب نشدم فقط ی مدت ساکت میشد دوباره شروع شد مامانم گفت بیا اینجا ی دکتر خوب هست رفتم شهرمون خدا خیرش بده سریع گفت باید عمل بشی سنگ صفرا داری قبلش ی سونو ازم گرفت دقیق دوتا سنگ بزرگ و چندتا خرد خرد درآورد خدا واسش خوش بخواد الان چندساله خداروشکر راحتم البته صفرامم دراورد

دقیقا به قرآن هفته ای دوبار صبحها با این درد بیدار میشم آر خواب اصلا دیگه موندم جطوری تا شب ادامه می ...

درکت میکنم کشیدم این دردو. واقعا سخته ولی سریعتر برو دکتر 

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد