2777
2789
عنوان

بهترین شما چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 143 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین سفر زندگیم ،سفر حج بود 

یادم میاد اشکم درمیاد آرزومه یبار دیگه تکرار بشه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بهترین سفرم به پاریس بودکه چند ماه پیش رفتم اونم در خواب ولی اینقد بهم خوش گذشت که تا یه مدت حالم خو ...

عزیزم اره میدونم چی میگی 

ایشاالله کل دنیا رو میری

تو کار مادلینگ هستم🌸

بهترین سفرم که 24سال حسرتشو خوردم و گریه کردم تا رفتم جایی نبود جز بهشت زمین جایی به نام کربلا تنها سفر خارجه ای که دوست داشتم برم و بعدیش ارزو دارم برم سوریه یعنی خدا کنه لیاقتشو داشته باشم الهی به حق حضرت زینب نصیبم کن تو ایرانم که مشهد و راهیان نور عالی بوده برام واقعا هیچی جایی برام این چندجا نمیشه

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
استارتر کجا زندگی میکنی🤔

زندگی که من ایرانم ولی چند سال پیش اقامت المان رو گرفتم برای همین میرم میام

البته اگه الان کسی فکر نکنه پز دادم

تو کار مادلینگ هستم🌸
بهترین سفرم که 24سال حسرتشو خوردم و گریه کردم تا رفتم جایی نبود جز بهشت زمین جایی به نام کربلا تنها ...

کاش قسمت منم بشه

هرسال اربعین خون گریه میکنم ولی نمیشه

کاش امام حسین بطلبه

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

ایول بازم بیا در خدمتت باشیم آبجی😘

من دوست ندارم  جایی رو ک قبلا رفتم  رو  دوباره برم و ببینم ... ولی شیراز  جزء  جاهایی بود ک  دوبار  اومدم ... هنوزم سیر نشدم .... ❣️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....