2777
2789
عنوان

بهترین شما چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 143 پست
بهترین سفرم که 24سال حسرتشو خوردم و گریه کردم تا رفتم جایی نبود جز بهشت زمین جایی به نام کربلا تنها ...

عزیزم اگ قسمتت شد رفتی برا داداشم دعا کن 4سالشه سرطان خون داره اسمش امیر هست😓🙏🙏

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
حالا جدی لس انجلس و نیویورک بهترین سفر بوده؟؟؟چه چیز خاصی دیدی؟؟  

خب نیویورک از نوجونی ارزوم بود برم و وقتی رفتم حس کردم رفتم بهشت 

لس انجلس هم که دیگه

تو کار مادلینگ هستم🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوست ندارم  جایی رو ک قبلا رفتم  رو  دوباره برم و ببینم ... ولی شیراز  جزء &n ...

شیراز عالی هست...مسافرایی که عید نوروز اومده بودن میگفتن هر شهری که رفتیم موقع غروب دلمون گرفته و یاد شهر خودمون افتادیم..تنها شهری که دل تنگ نشدیم و غروبش دلگیر نبوده برامون شیراز هست...

قدرت،جاذبه،مرد است و جاذبه ،قدرت زن 
بهترین سفرم به پاریس بودکه چند ماه پیش رفتم اونم در خواب ولی اینقد بهم خوش گذشت که تا یه مدت حالم خو ...

شاید باورت نشه ولی من تو خواب کنار ایفل عکس میگرفتم

با خودم میگفتم کاش بیدارشدم از خواب عکسا تو گوشیم باشن  

یک صلوات برای سلامتیمون میفرستی؟😔❤ الهم صل علی محمد و اله محمد ❤   تیکر عروسیمه ان شالله..
عزیزم اگ قسمتت شد رفتی برا داداشم دعا کن 4سالشه سرطان خون داره اسمش امیر هست😓🙏🙏

وای عزیزم دعا کن قسمتم بشه برم حتما دعا میکنم ان شاءالله بحق 3ساله اباعبدالله خود خانم با اون دستای کوچیکش داداشتو شفا بده ناراحت شدم😳

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
شاید باورت نشه ولی من تو خواب کنار ایفل عکس میگرفتم با خودم میگفتم کاش بیدارشدم از خواب عکسا تو گوش ...

عزیزم میری حسابی عشق میکنی کلی عکس هم میگیری

تو کار مادلینگ هستم🌸
کاش قسمت منم بشه هرسال اربعین خون گریه میکنم ولی نمیشه کاش امام حسین بطلبه

عزیزدلم منم همینجوری بودم امسال ویزا رو هم برداشتن راحتتره ان شاءالله قسمتت بشه من کربلامو از رقیه امام حسین گرفتم کادو تولد دادن بهم 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
امشب همه از خدا بخواهیم هر کسی هر جا که دلش میخواهد بره بره

من دعا میکنم هرجا و هرچی دلتون میخاد و مصلحتتونه بشه شمام برا سلامتی داداشم یه صلوات مهمونش کنید بچه ها یه طفل معصوم داره با بد دردی میجنگه منتظر دعاهای خیر خاله های مهربونشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم