من حدود ۱۵ ماهه که اقدام به بارداری میکنم و ماه قبل واسه دومین بار از داروهای محرک استفاده کردم ۱۴ روز بعد از آمپول hcg بیبی چک زدم منفی بود و روز ۱۵ پریود شدم ولی خونریزیم فقط دو روز بود و بعدش کاملا قطع شد و حالا از دوروز پیش یعنی روز هفدهم سیکلم لکه بینی دارم این ماه هم هیچ داروی محرکی استفاده نکردم بنظرتون ممکنه لک لانه گزینی باشه یه دلیل دیگه ای داره؟
آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم پلی کیستیکم و روزی دوتا متفورمین میخورم فعلا که هیچ تاثیری نداشته دوبارم داروی محرک استفاده کردم فولی های خیلی خوبی داشتم با محرک ولی نمیدونم چرا نگرفت
آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
معمولا میگن باید ۷ روز از پریودی بگذره که بیبی نشون بده ولی من خیلیا رو توی نی نی سایت دیدم که گفتن حتی ۸ روز قبل موعد هم نشون داده باردارن بازم بستگی داره که کی لقاح صورت گرفته باشه
قبلا خیلی منفی فکرمیکردم همش میگفتم من دیگه باردار نمیشم از وقتی با قانون جذب آشنا شدم افکارم مثبت شده و همش توی این فکرم که هدفم رو جذب کنم اعتقادمم نسبت به خدا بیشتر شده میگم هروقت به صلاحم باشه باردار میشم