2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 61 پست
دارو خاصی استفاده کردی؟ نمیخوام ناامیدت کنم ولی هاله بیبی چک زیر ۱۰ دقیقه درست نیست این بلا چندبار ...

متفورمین روزی دوتا میخورم 

الهی بیفتد بزودی زیباترین اتفاق زندگیتان...❤👌🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالا ک هستی .احتمال خیلی زیاد بارداری . اگه بودی واسه قلب میفرستت سونو ،من رفتم شکمی انجام داد گفت قلب نداره اخه ۵ هفته بودم .گفت دقت واژینال دقیقتره انجام بدم ،قبول کردم بازم گفت قلب نداره هفته ۸ بیا . خلاصه د ن ۳ هفته رو مردم و زنده شدم . عجله واسه سونو نکن

من ۵ هفته و ۴ روزم بود لکه قهوه ای دیدم یه هفته هم ادامه داشت بعد پاک شد . احتمال داره باردار باشی گ ...

خودت نمیدونستی که بارداری؟

یادت نیست چندم سیکلت لک دیدی؟

باشه تاجایی که بشه سعی میکنم همه ی اینارو رعایت کنم 

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
من ۵ هفته و ۴ روزم بود لکه قهوه ای دیدم یه هفته هم ادامه داشت بعد پاک شد . احتمال داره باردار باشی گ ...

یعنی ممکنه لک بعد از موعد پریود  دیده بشه؟؟

خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨‍👩‍👧

بسلامتی مبارکت باشه

متفورمین روزی دوتا میخورم 

منم پلی کیستیکم و روزی دوتا متفورمین میخورم فعلا که هیچ تاثیری نداشته دوبارم داروی محرک استفاده کردم فولی های خیلی خوبی داشتم با محرک ولی نمیدونم چرا نگرفت

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
وای خیلی بده بلاتکلیفی و انتظار  اول که لک دیدم فکرکردم پریود شدم چون کاملا درد پریودی داشتم و ...

منم اینطورشدم تو این هفته ها از دختر مجرد گرفته تا زن ها همه مریود نشدنو لک بینی دیدن نمیدونم چخبره😕

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
داروخونه ایه گفت خیلی زود زدی بزار پریودیت تاریخش بگذره بعد

معمولا میگن باید ۷ روز از پریودی بگذره که بیبی نشون بده ولی من خیلیا رو توی نی نی سایت دیدم که گفتن حتی ۸ روز قبل موعد هم نشون داده باردارن بازم بستگی داره که کی لقاح صورت گرفته باشه

منم پلی کیستیکم و روزی دوتا متفورمین میخورم فعلا که هیچ تاثیری نداشته دوبارم داروی محرک استفاده کردم ...

من کیست ندارم ماه اول اقداممه 

ماه پیش رفتم چکاب قبل اقدام بارداری 

سونو روز دوازده دادم فولیکولم دوازدع  بود دکتر گفت احتمالا تخمک تنبله متفورمین داد گفت یماه بخور بعد اقدام کن

انشالا ک هستی .احتمال خیلی زیاد بارداری . اگه بودی واسه قلب میفرستت سونو ،من رفتم شکمی انجام داد گفت ...

مرسی انشالله

وای یعنی میشه یه روزی منم واسه سونو قلب برم😍

چندشب پیش خواب میدیدم دوقلو باردارم بچهام همش داشتن لگد میزدن😂

امیدت بخدا باشه عزیزم

قبلا خیلی منفی فکرمیکردم همش میگفتم من دیگه باردار نمیشم از وقتی با قانون جذب آشنا شدم افکارم مثبت شده و همش توی این فکرم که هدفم رو جذب کنم اعتقادمم نسبت به خدا بیشتر شده میگم هروقت به صلاحم باشه باردار میشم