من حدود ۱۵ ماهه که اقدام به بارداری میکنم و ماه قبل واسه دومین بار از داروهای محرک استفاده کردم ۱۴ روز بعد از آمپول hcg بیبی چک زدم منفی بود و روز ۱۵ پریود شدم ولی خونریزیم فقط دو روز بود و بعدش کاملا قطع شد و حالا از دوروز پیش یعنی روز هفدهم سیکلم لکه بینی دارم این ماه هم هیچ داروی محرکی استفاده نکردم بنظرتون ممکنه لک لانه گزینی باشه یه دلیل دیگه ای داره؟
آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من روز بیست و هفتممه از سه روز پیش همش بی بی زدم دیشب منفی بود صبح که داشتم میرفتم سرکار دیدم ...
دارو خاصی استفاده کردی؟
نمیخوام ناامیدت کنم ولی هاله بیبی چک زیر ۱۰ دقیقه درست نیست این بلا چندبار سرمن اومده حتی شده یک ربع بعد هاله واضح انداخته بیبی چکم با هزار جور امید و آرزو میرفتم آزمایش و جوابش منفی بود
آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
تقریبا لکه بینیم قهوه ایه حجمش هم کمه فقط در حد کثیفیِ کم لباس زیر
من ۵ هفته و ۴ روزم بود لکه قهوه ای دیدم یه هفته هم ادامه داشت بعد پاک شد . احتمال داره باردار باشی گرمیجات نخور ، رابطه هگ نداشته باش . اینارو دکتر ب منم گفت البته ۴ سال پیش