2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردم عزیزم.انشاءالله هرچی صلاحته پیش بیاد

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

خواهش می کنم با زندگیت مبارزه کن وزندگی کن تو می تونی خوب تصمیم بگیریی

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 

خب تعریف نکردی بیشتر توضیح بده

بسم الله الرحمن الرحیم....          🔴 گروه قرمز                                🔴  وزن شروع90 وزن هدف ۸۵ ... 🔴وزن هدف نهایی60  به امید الله             

هیچ وقت به جداییی فکر نکن........... اخرین راحلت باشه..... بگو شرایطت چی ک نمیتونی تحمل کنی..... 

بسم الله الرحمن الرحیم....          🔴 گروه قرمز                                🔴  وزن شروع90 وزن هدف ۸۵ ... 🔴وزن هدف نهایی60  به امید الله             

اگه ته دلت دوستش داری بمون 

اگر متنفری جدا بشی راحت تره

به شرط اینکه بچه نداشته باشی

💞صلوات💞  برای رهاااایی از کرونا 💞💞سرم به سنگ نخورد ... سنگو زدن به سرم ...😔 فقط یه روزی، یه جایی، یه جوری ، یه کسی حتما میشه فقط صبر داشته باش دختر🔥🔥بدی هات خوبی ها تو از یادم برد😔 عشق یعنی حسرت پنهان دل  زندگی در گوشه ویران دل 🌸🍀🌸 دنیااای ما با عشق درگیره ❤🌺❤🌺 با تو آرام و  بی تو پریشان و ... دل که هوایی شدنش دست خودش نیست .... 😉😉😉 ناب و گیرایی گر چه نمی دانی 🥰🥰🥰 
چی باعث شده به جدایی فک کنی مشکلت چیه

من آخرین نفرم براش مثل تفاله ام تو زندگیش همیشه ب خودش و خانوادش خوبی میکنم ولی جوابمو ب بدی میدن پشت سرم حرف میزنن شوهرمم باشون موافقه

من آخرین نفرم براش مثل تفاله ام تو زندگیش همیشه ب خودش و خانوادش خوبی میکنم ولی جوابمو ب بدی میدن پش ...

با خانواده همسرت یکجا زندگی میکنین؟ شوهر خواهر منم اینجوری بود خواهرم ۲ ماه قهرکرد اومد خونه بابام بچه اش رو جا گذاشت گفت فقط طلاق ولی واقعا طلاق نمیخواست فقط میخواست بترسوندش گفت خونه جدا میخوام نباید هیچ دخالت و... از جانب خانوادت تو زندگیم باشه حالا خداروشکر خوبن باهم خانواده شوهرشم ترسیدن کاربه کارش ندارن دیگه

ن منو تفریح میبره ن میزاره برم خونه بابام پولم نداره برم کلاس و چیز بعد میگه خودت نمیری ارزه نداری بری همیشه تنهام وقتیم میاد خونه همش سرش تو گوشیه البته کار بدی نمیکنه فیلمای آموزشی میبینه ولی خب منم نیاز ب توجه دارم جمعه ها ک بیکاره همیشه خونه مامانشه میگم ببرم بیرون میگه نمیبرمت سرم منت میزاره ک همش براتو کار میکنم تو بدبختم کردی بعد همیشه پول ب مامانش اینا میده جمعه ب جمعه زنگ میزنن نون بگیر مرغ بگیر نوشابه میوه و... مگه ما چقد درآمد داریم ک انقد خرج اونا کنه خب من اگه هفته ای ۱۵۰خرج خودم کنم ک دیگه مشکلی ندارم