یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواهش می کنم با زندگیت مبارزه کن وزندگی کن تو می تونی خوب تصمیم بگیریی
خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه اینم ایدی تلگرامش Rostami146 خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن
💞صلوات💞 برای رهاااایی از کرونا 💞💞سرم به سنگ نخورد ... سنگو زدن به سرم ...😔 فقط یه روزی، یه جایی، یه جوری ، یه کسی حتما میشه فقط صبر داشته باش دختر🔥🔥بدی هات خوبی ها تو از یادم برد😔 عشق یعنی حسرت پنهان دل زندگی در گوشه ویران دل 🌸🍀🌸 دنیااای ما با عشق درگیره ❤🌺❤🌺 با تو آرام و بی تو پریشان و ... دل که هوایی شدنش دست خودش نیست .... 😉😉😉 ناب و گیرایی گر چه نمی دانی 🥰🥰🥰
من آخرین نفرم براش مثل تفاله ام تو زندگیش همیشه ب خودش و خانوادش خوبی میکنم ولی جوابمو ب بدی میدن پش ...
با خانواده همسرت یکجا زندگی میکنین؟ شوهر خواهر منم اینجوری بود خواهرم ۲ ماه قهرکرد اومد خونه بابام بچه اش رو جا گذاشت گفت فقط طلاق ولی واقعا طلاق نمیخواست فقط میخواست بترسوندش گفت خونه جدا میخوام نباید هیچ دخالت و... از جانب خانوادت تو زندگیم باشه حالا خداروشکر خوبن باهم خانواده شوهرشم ترسیدن کاربه کارش ندارن دیگه