خانما من دلم میخواد بالا تنه م لاغر بشه پایین تنه چاق اما نمیشه نمیدونم چیکار کنم آخه قبلا اینجوری بودم ولی الان دیگه نه الان بیشتر بالا تنه چاق میشه کسی میدونه چیکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه توپ دارم قلقلی نیس سرخ و سفید و آبی نیس میزنم زمین صدا میده. سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم. پول از قلک برداشتم رفتم یکی خریدم. نتیجه اش رو دیدم. بابام بهم کتک داد. گریه کردم پفک داد
عزیزم ژنتیکیه فرم هیکل.من خواهرم با قد 164و وزن 45 بازم گلابیه.البته گلابی خوشهیکل ولی کلا فرم هیکل ...
نمیدونم چرا دوس دارم سینه ی کوچیک بالا لاغر پایین چاق سینه هام ۸۰ بعد از وسط کمرم انگار میخواد تقسیم میوز کنه یه هو میره تو بعد یه هو تو قسمت پهلو ب شده میزنه بیرون اصن یه وضی قناسم پایینم چاقه ولی بالام یه حالیه😂😂😂
وجدانا بگین عاشق ب ا س ن چاقم ولی همین شکم پهلوی لعنتی وای حتی کمرمم چاق میشه خاک تو سرم 🤦♀️🤦♀️
خوب باید ورزش هایی رو انجام بدی که چربی کمر وشکم اینا بره واون باعث میشه رو فرم دیده شی وباسن به چشم بیاد برو باشگاه بگو میخوام کدوم قسمتم لاغر شه کدوم قسمتم چاق خودشون برنامه میدن