2777
2789
عنوان

هر کی قرآن درمانی بلده بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 42399 بازدید | 31 پست
ممنون دوست عزیز  شما خودتون نتیجه گرفتید  مشکل اکثر مردم مالیه .امیدوارم که همه مردم جها ...

سلام ....من تازه شروع کردم..

ان شالله این تیکر نشون میده که سال ۹۹ سالی پرا ازشادی و خبرهای خوبه واسه من...واینکه سال ۹۹ پسرم تو بغلمه... 😁😁😁میشه یه صلوات واسم  بفرستی واسه اینکه  ان شالله خدا یه پسرصالح وسالم بهم هدیه بده ....ان شالله شماهم حاجت رواشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا برای روشن شدن دل کس دیگه هم را بدین

یا الرحمن الرحیم یا مالک یوم الدین....ایاک نعبد و ایاک نستعین خدا جونم تو دست ما رو بگیر ما از روی سهل انگاری بعضی وقتا دستتو ول میکنیم میریم پی شیطنت ولی اگه تو دستمونو بگیری ول نمیکنی و گم نمیشیم
گلم مرسی همه عالی بودن الان همشو خوندم حتما از فردا همه رو میکنم نمازم به چشم همین الان خوندم و از ف ...

شما دو نسخه رو باهم اجرا کن ان شالله حاجت میگیری

ان شالله این تیکر نشون میده که سال ۹۹ سالی پرا ازشادی و خبرهای خوبه واسه من...واینکه سال ۹۹ پسرم تو بغلمه... 😁😁😁میشه یه صلوات واسم  بفرستی واسه اینکه  ان شالله خدا یه پسرصالح وسالم بهم هدیه بده ....ان شالله شماهم حاجت رواشی
کی به شما این دعا رو معرفی کرده

ولا من تو یه تاپیک خوندم استارتر خودش چند بار حاجت گرفته بود....کلا نماز اول وقت و دعای بعد اون معجزه میکنه..

گلم رفتم دعای حضرت عیسی رو بذارم دیدم زنده شدن مردگان نیست رفتن حضرت عیسی به آسمانه

یا الرحمن الرحیم یا مالک یوم الدین....ایاک نعبد و ایاک نستعین خدا جونم تو دست ما رو بگیر ما از روی سهل انگاری بعضی وقتا دستتو ول میکنیم میریم پی شیطنت ولی اگه تو دستمونو بگیری ول نمیکنی و گم نمیشیم

ببین عزیزم دلیل اینکه من به این دعا اعتقاد دارم اینه...اول اینکه ۴۰روز نماز اول وقت مشکلات و حل میکنه گره هاروهم باز میکنه و.....

قران خوندن هم دیگه غیرقابل توصیفه

اگه دوست داری تو زندگیت خوشبخت بشی.اگه دوست داری تمام گره های زندگیت باز بشه.اگه دوست داری منت کسی ر ...

سلام عزیزم اومدم فقط بگم ازت ممنونم راهت واقعا جواب داد از همون ذوزی که گفتی تا تمروز هم هر روزم رو با قرآن سروع میکنم هم به نماز تول وقت پایبند شدن خدا هم با مهربونیش یکی رو سر راهم قرار داد تا راهنمام باشه خلاصش اینکه دعا گوتم 

الان هم برای تشکر اومدم هم اومدم این پستو بذارم تا هر کی این پست رو خوند با اژمینان عمل کنه و بدونه چاره گشاست امیدوارم همتون خوشبخت باشید

اگه دوست داری تو زندگیت خوشبخت بشی.اگه دوست داری تمام گره های زندگیت باز بشه.اگه دوست داری منت کسی ر ...

دوستم خیلی خوب نوشته بودی من از فردا قران شروع میکنم انشاالله بارداری اگر نیستی برو تو تایپیک های من ی تاپیپک خیلی بدرد بخور دارم مرسی

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
سلام عزیزم اومدم فقط بگم ازت ممنونم راهت واقعا جواب داد از همون ذوزی که گفتی تا تمروز هم هر روزم رو ...

رفتم نماز خوندم ب سجده ک رسیدم پسرم گریه کرد مجبور شدم قطعش کنم.....منم از فردا قرانو میخونم....ان شاالله راه برامون باز شه....ی توصیه از مامانم برات میزارم هر بار ک میری حموم هر بار غسل کن ب نیت زیبایی زلیخا ک خدا داد برای یوسف ک شوهرت ک ب چشم شوهرت بیای وصبر حضرت زینب واویس قرنی ونشاط.....یعنی من هر بار ک میرم حموم میگم غسل میکنم ب نیت زیبایی زلیخا برای یوسف صبر حضرت زینب اویس قرنی ونشاط.....باورت نمیشه عالیه....سوره ممتحنه برای شوهر بداخلاق عااالیه ایه 7 ممتحنه رو عسی الله....7 بار بخونی ب کفدستت فوت کن وب صورتت بمال بر عشق ومحبت.....ذکر یاعزیز ذوالعز والاقتدار اعزنی 12بار بخون فوت کن ب طرف عالیه....نماز شب نمیتونی ی وصو بگیر ب نیتش بیشتر میتونی ی ی رکعتی ب نیت وتر بخون بیشتر میتونی ی 2 رکعتی ب نیت شفع پلخ پله از اخر در حد توانت...عالیه من بعضی شبا اگه خستم ی یرکعتی میخونم اگثر شبا هم ی شفع وی وتر میخونم..اهان برای دعوای بین زن وشوهر 11صلوات+سوره نسا+1صلوات معجزست بخدا بعضی وقتا ک دیگه میگم تموم شد دیگه داغون کردم اینو ک میخونم اب رو اتیشه....دیگه همینارو بلدم ولی ب همش پایبندم خانوم گل تو هم بخون التماس دعا مرسی

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
روی غذا آیه نور رو بخونی اهل خونه از زنا حفظ میشن

گلم آیه نور کدومه منظورت؟