ممنون از همه ی دوستانی ک جواب دادن. من تو سایت ثبت احوالم رفتم، اما مدت ها بود ک به روز رسانی نشده بود و هر چیم ک سرچ میکردم جواب درست و حسابی نمیومد یا میگفت ثبت نشده. ازطرفیم تواینترنت وسایتای مختلف ک سرچ میکردم خیلیا اسم دخترشون رو هیلداگذاشته بودن.بخاطر همین گیج شدم،گفتم اینجا هم سوالمو مطرح کنم چون مطمئنم بودم زودتر ب نتیجه میرسم.بازم ممنونم ازتون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توسایتش نیس چون جدیدا ثبت احوال اسامی خارجی روقبول نمیکنه بایددرخواست بدی اونجوری قبول میکنن
بله تو سایتش نبود،اما تو سایتای مختلف ک میدیدم خیلیا اسم دخترشون رو هیلدا گذاشته بودن.بخاطر همین مستاصل شدم.آخه دلیلی هم برای اجازه ندادن وجود نداره.چون ریشه ی این اسم لاتینِ،مثل هلن،سونیا،النا و...
بله تو سایتش نبود،اما تو سایتای مختلف ک میدیدم خیلیا اسم دخترشون رو هیلدا گذاشته بودن.بخاطر همین مست ...
همین دیگه میگم جدیدا اسامی لاتین رودارن ازتوسایتشون برمیدارن مگه اینکه بری درخواست بدی به ثبت احوال که دراینصورت بررسی میکنن وآخرشم قبول میکنن
همه کاراشون فرمالیتس فقط میخوان ملت رواذیت کنن اخرش قبول میکنن
هم اکنون باشوهروبچه هایم درآمریکاهستیم یک دخترویک پسرزیباوسالم دارم من وشوهرم خیلی خوشبختیم انقدرخوشبختیم که اصلانیازی به زدن هیچ تاپیکی ندارم ی خونه بزرگ ولاکچری خریدیدیم و۵۰۰میلیارد پول توبانک داریم شوهرم یک شغل دائمی وپردرآمدتوآمریکاپیداکرده درضمن شوهرم مثل شوهرای نی نی سایتی هااصلااهل خیانت نیس خیلیم چشم پاکه به هیچ زن ودختری بجزمن نگاه نمیکنه خدایاشکرت که خوشبختم سال۱۴۰۴هجری شمسی