2777
2789
عنوان

آبروم درخطره

515 بازدید | 22 پست

سلام دوستان خواهشن منوراهنمایی کنین ۹ساله تویه شهرغریب تنهابودم وبه هیچ کس اعتمادنمیکردم وسالم زندگی کردم ۳ماهه بایه خانومی هم سن خودم دوست شدم گفت منم بچه دارنمیشم وبیاباهم دوست باشیم چون همدردیم منم گفتم کسی روک اینجاندارم باهم دوست شدیم خیلی صمیمی تواین ۳ماه انگارچن ساله یکم ک درددل کردوخودمم فهمیدم دیدم ادم جلفیه وبامردای دیگه م ارتباط داره قبل اینکه بفهمم یه اقایی رومعرفی کردبراخواهرم که دوساله جداشده منم باهم اشناشون کردم ولی حالاکه فهمیدم جریانش چیه خیلی دلهره دارم ازابروم میترسم چیکارکنم باهاش بهم بزنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطع رابطه هم کنی فایده نداره کاریه که شده ولی به نظرم الانم دیر نیس با اینجو ادما اصلا دوست نشو 

زندگی رو هر جور دوست داری بگذرون!!                       یادت باشه، روزنامه ی روز شنبه، زباله ی.                          روز یکشنبس!! 😎^_^

ناگفته نمونه شوهرم شب کاره یه چن شبی اومدخونه ماباشوهرش دعواش شده بود قبلا باگوشی من به شوهرش زنگ زده بود شماره منوشوهرش داشت چن شب پیش من مهمون داشتم دیدم شوهرش زنگ زده به من گفت خونه شماست منم گفتم نه و گفتم دیگه به من خواهش زنگ نزنید بدپیام داده بود اگه طوری بشه برازندگیم ازت شکایت میکنم حالاشب وروز فکرم درگیره نمیدونم چیکارکنم

ناگفته نمونه شوهرم شب کاره یه چن شبی اومدخونه ماباشوهرش دعواش شده بود قبلا باگوشی من به شوهرش زنگ زد ...

درست ترين كار اينه كه خودت همه چيزو به شوهرت بگي قبل از اينكه بخواد از زبون بقيه راست و دروغ بشنوه