2777
2789
عنوان

دوفاستونی ها کجایید

141 بازدید | 27 پست

من دوره دوم دوفاستون میخورم برا نظم پری. کیست ندارم ولی تنبلی دارم چون بدون دارو پری نمیشم. اقدامی ام. موعد پری اومده چون قرص که از 15 سیکل ده تا میخوردم تموم شده. 24 سیکل تموم شد. دیروز که 26 سیکلم بود و ماه پیش پری شدم همون روز، یه لک صورتی و امروز خون آب قرمز یک بار و لک کمرنگ قهوه ای دیدم . چه کنم

الهی همه به همه آرزوهاشون برسن  

سلام مم ۴دوره خوردم

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لعنت به تنبلی ...

وااااااای خداااا حوصله دکتر رفتن رو ندااااارم

بعد اینکه قرص هامو تموم کردم فرداش لکه بینی داشتم تااا امروز !الان سه روزه فقططططط لکه بینی دارم واقعا موندم چه کنم!!!!من بااید دوسه روز دیگه پری بشمممم

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین

عزیزم متدجه نشدم ولی منم دو دوره استفاده کردم ۱۰ شب خوردم از روز ۱۶ پری و چن روز بعدش هم پریود شدم حالا این ماه ندارم منتظرم ببینم منظم شدم یا نه یا باز باید برم خیر سرم قرص بخورم مردم از بس رفتم دکتر و قرص خوردم روزی ۷ تا قرص میخورم😢😢

ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....
وای از دست این داروها،  یه سال استفاده کردم کیست سینه پیدا کردم 😞

منم دارم یه سال ازشون استفاده میکنم!ازروز دوازدهم پری میخورم تا چهارده روز!روزی دوتااا میخورم

عزیزم متدجه نشدم ولی منم دو دوره استفاده کردم ۱۰ شب خوردم از روز ۱۶ پری و چن روز بعدش هم پریود شدم ح ...

چه قرصی مخوری؟!

هفت تااا زیااااااد نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم دارم یه سال ازشون استفاده میکنم!ازروز دوازدهم پری میخورم تا چهارده روز!روزی دوتااا میخورم

من دیگه نمیخورم، چون به همین روال پیش میرفت بزرگتر میشد و نیاز به جراحی داشت

اللهم عجل لولیک الفرج                                                
من دیگه نمیخورم، چون به همین روال پیش میرفت بزرگتر میشد و نیاز به جراحی داشت

چهجوری فهمیدی که این مشکل رو داری؟!چه علایمی داشن؟