بچه توی شکم توی ابه از بینی نفس نمیکشه که موقع تولد خفه بشه در ضمن اگه قابله اصول احیا بلد باشه راح ...
بخاطر اکسیژن که از بند ناف به مغز جنین میرسه، اگه مدت زیادی بچه در کانالزایمان. گیر کنه اکسیژن نمیتونه به مغز بچه برسه، و سلولهای مغزی دچار کم اکسیژنی میشن و بعد حتی اگه بلافاصله اکسیژن مناسب برسه مغز نمیتونه این تغییر رو کنترل کنه و اون سلولهایی که اکسیژن نداشته اند رو خود بدن نابود میکنه،و بچه عقب افتاده میشه، تو دنیا روشهایی دارن که نمیذارن این مرگ سلولیاتفاق بیفته از جملهتزریق یک ماده یا سریع سرد کردن بدن و رساندن کم کم اکسیژن ، یعنی نیاز به آیسییو نوزادان، برای همین میگم باید بیمارستان مجهز باشه
ببخشید میشه بگید پس چرا انقدر بچه های عقب افتاده به دنیا میان یا چرا با این همه تجهیزات و امکانات ا ...
الان مرگ و میر مادران و نوزادان در جهان و بخصوص ایران خیلی کم شده ،اما صد در صد نیست که، خطای پزشکی عوامل ژنتیکی و ... زیاد هست، الان خیلی کمتر شده مرگ مغزی نوزاد به علت زایمان، اما صفر نشده، الان تو بیمارستان اگه زایمان ببینن سخت داره میشه سریع سزارین میکنن اما اگه تو خونه باشه تا بخوان برسونن بیمارستان فرصت طلایی از دست میره، شما خودت صلاح خودت رو بهتر میدونی من فقط بهت توصیه کردم از سر دلسوزی
من تو خونه دنیا اومدم مامانم طفلی نمیدونسته داره میزاد فکر میکرده طول میکشه میخواسته درداشو بکشه ی دفعه حس میکنه نه واقعا داره بچه میاد بابامو بیدار میکنه میره دکتر میاره منو ی دکتر هندی به دنیا اورده متولد69 ام
بدون درد و بخیه؟؟؟ حتی اگر بچه با پا بود؟؟ عجیبه لطفا بیشتر توضیح بدید
مامانم میگفت قدیما از همون اول که میرفتی پیش ماما شکمتو معاینه میکرد ماه اخر اگر احساس میکرد بچه نچرخیده از روشکم بچه رو میچرخوند.تا موقع زایمان که میرفتن بیمارستان .مامای خودشو خبر میکردن
ببينيد اون خارجي كه تو خونه زايمان ميكنه اولا تمام مدت بارداري مشكلي نداشته و از هر لحاظ تاييد شده ك ...
خب اونا بچه هاشون مردن؟
یا مادر ها مشکی داشتن؟
عزیزم من نمیخوام کسی رو مجبور کنم مطمئنن اگه خود منم توی بارداریم اتفاقی بیوفته مجبور میشم به بیمارستان مراجعه کنم اما هدف اینه با کمک اطبا اسلامی بارداری سالم و بدون مشکل داشته باشم و راحت توی خونه زایمان کنم