2777
2789
یه سرچ توی گوگل بزنید خیلی از خارجیا توی خونه توی ماشین یا هرجا بشه زایمان کردن من نگفتم بدون امکا ...

بگو میخوام تبلیغ خودمو کنم خوووو

تو خونه چیه اخه

خارجیا با ماما تو اب زایمان میکنن من کلی فیلم دیدم سه چهار نفر بالا سرشونن

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈
اگه احیانا حین زایمان بفهمن بچه طبیعی نمیتونه بدنیا بیاد چی؟! اگه تو کانال زایمان گیر کنه و اکسیژن ب ...

بچه توی شکم توی ابه از بینی نفس نمیکشه که موقع تولد خفه بشه

در ضمن اگه قابله اصول احیا بلد باشه راحت میتونه بچه رو برگردونه

ای گمشده در گناه یاران کی میایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو میخوام تبلیغ خودمو کنم خوووو تو خونه چیه اخه خارجیا با ماما تو اب زایمان میکنن من کلی فی ...

من تو شهر شما نیستم که بخوام تبلیغ خودمو کنم

بگو میخوام تبلیغ خودمو کنم خوووو تو خونه چیه اخه خارجیا با ماما تو اب زایمان میکنن من کلی فی ...

چ اشکال داره تبلیغ کنه زوری ک کسیو نمیبره زایمان کنه ی پیشنهاد هر کی دلش نخادم قبول نکنه😉

همین الانش توی زمان حال خیلی ها هستن که توی خونه زایمان میکنن البته زیر نظر افراد با تجربه

شناسنامه هم با یه استشهاد محلی میشه گرفت

یه سرچ توی گوگل بزنید خیلی از خارجیا توی خونه توی ماشین یا هرجا بشه زایمان کردن من نگفتم بدون امکا ...

ببينيد اون خارجي كه تو خونه زايمان ميكنه اولا تمام مدت بارداري مشكلي نداشته و از هر لحاظ تاييد شده كه تو خونه زايمان بكنه بعد اونا يه تيم پزشكي كامل مياد خونشون يه امبولانس هم دم در هستش در صورت مشكلي سريعا به نزديكترين بيمارستان برسونتشون اوني هم كه تو ماشين زايمان كرده خوب كاملا اتفاقي و بدون برنامه ريزي بوده مطمينا خارج از ايران هم كسي هدفش زايمان تو ماشين نبوده يهو وقت زايمانش ميرسه تا برسونند بيمارستان تو ماشين زايمان ميكنه كه تو همين ايران هم خيلي زياده يا حتي تو هواپيما و قطار

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
دوست من متخصص هست  همسرش هم  با حضور یه دوست دیگه مون که تخصص زنان داره توی خونه زایمان ...

دقیقا تخصص باشع فرق دارع قضیع

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈