طلاخانومی۰۰۰ مدیر عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 257 عنوان مامانای اسفند ۹۸ بیاین دورهم باشیم | مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 24 پست من خودم تاریخ زایمانم ۲۷ اسفندهخیلی استرس دارم واسه دکتر ک میاد یان واسه کشتی های بی حرکت ، موج ها🌊 تصمیم میگیرن❕ پس جهت زندگیت روخودت تعیین کن🌬 1398/05/07 | 16:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رستا** عضویت: 1396/03/26 تعداد پست: 6944 زود نبود اونموقع؟ چنددهفته بودی؟ من برا دخترم 22 مهر آخرین پریودم بود 22 تیر سزارین شدم 38 هفته کا ... تاریخ سزارین رو ۲۰اسفند واسم زد،ولی ۱۸اسفند پسرم اومدکیسه آبم نشتی پیدا کرد،سر وقت زایمان طبیعی سزارین شدم
طلاخانومی۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 257 از اول مشخص کن گیر نیوفتی هر چند معاینه لگن رو تو ۹ماه انجام میدن در کل اگر طبیعی باشی دکتر که نمیا ... مگه میشه دکتر نیاد پس واسه چی انقدرپول میگیرن واسه کشتی های بی حرکت ، موج ها🌊 تصمیم میگیرن❕ پس جهت زندگیت روخودت تعیین کن🌬
اسکاای عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 112 تاریخ سزارین رو ۲۰اسفند واسم زد،ولی ۱۸اسفند پسرم اومد کیسه آبم نشتی پیدا کرد،سر وقت زایمان طبیعی سز ... اها اوکی خیلی هم عالیانشاءالله این یکی هم صحیح و سالم بیاد بغلت
طلاخانومی۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 257 ممنونم گلم همچنین نه من طبیعی بودم و بچه دوممه یه دخمل 4 ساله هم دارم عزیزماخه من خودم بامتفورمین و کلومیفن باردارشدم واسه کشتی های بی حرکت ، موج ها🌊 تصمیم میگیرن❕ پس جهت زندگیت روخودت تعیین کن🌬
رستا** عضویت: 1396/03/26 تعداد پست: 6944 مگه میشه دکتر نیاد پس واسه چی انقدرپول میگیرن اینو نمیدونستی؟زایمان طبیعی دکتر نمیاد بالا سر آدممعمولا اکثر خانما ماما خصوصی میگیرنممکنه اون لحظه ای که شما زایمان شروع میشه یه دکتر دیگه شیفت باشه،اونم در حد نظارت میاد بالا سرت بقیه کارا دست ماماها بخشه
رستا** عضویت: 1396/03/26 تعداد پست: 6944 اها اوکی خیلی هم عالی انشاءالله این یکی هم صحیح و سالم بیاد بغلت مرسی عزیزم همچنین شما🤗😘
طلاخانومی۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 257 اینو نمیدونستی؟زایمان طبیعی دکتر نمیاد بالا سر آدم معمولا اکثر خانما ماما خصوصی میگیرن ممکنه اون ل ... اخه ازفامیلامون هرکی طبیعی زایمان کرده گفته دکتر خودم بالاسرم اومده زنگش میزنن میاددیگه واسه کشتی های بی حرکت ، موج ها🌊 تصمیم میگیرن❕ پس جهت زندگیت روخودت تعیین کن🌬
رستا** عضویت: 1396/03/26 تعداد پست: 6944 اخه ازفامیلامون هرکی طبیعی زایمان کرده گفته دکتر خودم بالاسرم اومده زنگش میزنن میاددیگه لابد بهش پول دادن مثل ماما خصوصی که پول میدن بیاد بالاسرشون،من هر بار رفتم بخش زنان دیدم هر دکتری که شیفت بوده اون شب اومده نظارت کرده،
طلاخانومی۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 257 لابد بهش پول دادن مثل ماما خصوصی که پول میدن بیاد بالاسرشون، من هر بار رفتم بخش زنان دیدم هر دکتری ... اره بهش پول دادن که اومده همینجوری ک ن نمیاد همون حرف شماست واسه کشتی های بی حرکت ، موج ها🌊 تصمیم میگیرن❕ پس جهت زندگیت روخودت تعیین کن🌬
dibayi عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 229 https://t.me/joinchat/OoG3pUpIcf_xAkxzZap0qgمامانای اسفند ۹۸ کار خوبه خدا درست کنه!