2777
2789
عنوان

راهنمایی

57 بازدید | 7 پست

چند روز پیش خونه مادرپدرهمسرم بودیم 

همسرم تا دوسال پیش بهترین شرایط روداشت تا شرایط طوری شد که ورشکست شد کامل طوری شد که با کمک های خانواده من روزگار میگذروندیم و بدهی هاشو دادن و اصلا خانواده اش به روی خودشون نمیاوردن که وضعمون اینقدر بد شده 

خلاصه اون روز پدرش میگه برید یک مغازه بگیرید شوهرش سیب زمینی سرخ کنه تو هم وایسا پای دخل چون زنی مردها بهتر ازت میخرن تا ازیک مرد 

یعنی صدای خرد شدن تمام وجودم مخصوصا شرف و آبروم رو شنیدم یعنی استفاده جنسیتی از زن بودنم برای پول 

همسرم هم طبق معمول نگاه کرد فقط مونده پدرش بگه برو وایسا کنار خیابون تن فروشی کن 

ازاون طرف مادره میگه برو سرکارتا شوهرت قدرتو رو بدونه خیلی تلاش کردم برای کار حتی کارخونگی اما مشتری نداشتم متاسفانه

حالا گفتم اگر مادرت زنگ بزنه می‌خوام جواب ندم زنگ بزنن به تو بگو من ناراحت شدم میگه نه خودت مشکلتو بگو من به خاطر تو باخانواده ام دعوانمیکنم ازاون طرف تاکوچکترین اعتراضی کنم میگن من بی چشم و روهستم و زود بهم برمیخوره

به نظرتون چکار کنم؟ 

شما بودین ناراحت نمیشدین؟

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

ب نظر من نرو سرکار اگ رفتی ک به شوهرت گفتی فلان چیزو میخوام مثلا مانتو میخوام میگ خودت که پولداری برو بخر یا خرج خونه هم ممکنه بیافته گردنت ب نظرم نرو

برای بعضیا نباید خودت باشی باید خودش باشیبرای حاجتم ی صلوات میفرستی؟☺🌸🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی‌شعورن با همون روال سابق برو جلو زیاد هم دیگه از خانواده ت کمک نگیر باید به شوهرت فشار بیاد قدر بد ...

قدر که نمیدونه هیچ کلی هم دلمو می‌شکنه دیشب بچه ام دلش جوجه کباب میخواست براش گرفتم باپول خودم میگه همین کارهاروکردی که وضع من اینه

ب نظر من نرو سرکار اگ رفتی ک به شوهرت گفتی فلان چیزو میخوام مثلا مانتو میخوام میگ خودت که پولداری بر ...

الآنم بیشتر هزینه خونه با پولی که خانواده ام میدن 

قدر که نمیدونه هیچ کلی هم دلمو می‌شکنه دیشب بچه ام دلش جوجه کباب میخواست براش گرفتم باپول خودم میگه ...

خب عزیز من چطور دلت میاد پول باباتو خرج این آدم بکنی از خانواده ت بخواه یواشکی هوای خودتو داشته باشن یه مدت هم فشار تحمل کن تا خودشو جمع کنه 

دیگه پررویی هم حدی داره الان مشکل شما شوهرته نه خانواده ش 

خب عزیز من چطور دلت میاد پول باباتو خرج این آدم بکنی از خانواده ت بخواه یواشکی هوای خودتو داشته باشن ...

شوهرم بیکار ننشسته اما کارمحدود شده متاسفانه 

من منظورم ازتاپیکش حرف زشت پدرشوهربود و راه کار برخورد با اون