2777
2789

تازه یسالشه میخاد بلد بشه چار دستو پا بره 

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من ۵و ۲۰ روزشه میشینه خودم میزارمبشینه ولی بازم تلو تلو میکنه فک میکنم یهو با کله می افته

خداحفظش کنه😍 پسر منم دو روز دیگه پنج و تموم میکنه کمکش میکنم بشینه ولی با کله میره لای پاهاش😂

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

اره تپلی بود زورش میومد به خودش تکون بده  با خودش فکر میکرد بغل مامانم هست چرا به خودم زحمت بد ...

هههههههههه عزیزممم

کاربرقدیمی ام.برا سلامتی  داداشام دعا میکنید😢
خداحفظش کنه😍 پسر منم دو روز دیگه پنج و تموم میکنه کمکش میکنم بشینه ولی با کله میره لای پاهاش😂

اااره همینطورین .....

همچنینی نی نی شما 

ببین دورشو بالش بزار ی بالشت نرم کوووچیکم بزار رو دوتا پاش ک نتونه خم شه اگرم شد می افته رو اون

کاربرقدیمی ام.برا سلامتی  داداشام دعا میکنید😢
اااره همینطورین ..... همچنینی نی نی شما  ببین دورشو بالش بزار ی بالشت نرم کوووچیکم بزار رو دو ...

مرسی فدات😘😘😘فکر خوبیه مرسی که گفتی😍

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

سلام مامان رادین تو رو خدا اگه هستید جواب بدید بچه منم تو خواب شیر میخوره شما چکار کردید

خدایا ریفلاکس دخترمو خوب کن خدایا هوای همه نی نی ها رو داشته باش تبکر تولد دخترمه براش دعا کنید خاله ها