2777
2789

کارمندم و مجرد 24 ساله

یه دختر هم همکارمه که اون 25 سالشه و متاهله و در شرف طلاق..من ادم ساکت و سر به زیری هستم معمولا و اون خیلی خوش مشرب و باهمه میجوشه...الان میخواد طلاق بگیره و اومده خونه باباش که دیگه تموم کنه زندگیشو با شوهرش حدود 3 ماهه...تو این فاصله 3 تا از همکارا غیر مستقیم ازش خواستگاری کردن...با رئیسا جوره...کلا خیلی به چشم.میاد...قیافش معمولی هست...ولی من کلا نه کسی کاری به کارم داره نه من به کسی😕😕😕

دختر خوبیه...منتها گاااهیی یه پزی بهم میده که باعث میشه فک کنم نکنه من به درد نمیخورم😕😕😕یا اون خیلی از من سر تره

در ضمن قیافم بد نیست خدایی...فقط لاغرم اما اون دختره هیکل پری داره

اعتماد به نفسم بد نیست ...منتها رفتم تو فکرش تازگیا😕😕😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هی شانس

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 

من خودم تو اداره خيلي به چشم ميام چون قدو هيكلو قيافم خوبه ولي چون اهل ببخشيد لاس نيستم كسي طرفم نمياد ولي يه همكار دارم چاق زشت و فاجعه ولي چون خونه مجردي داره همه مردا دنبالشن

خدايا اينهمه جا اينجا چرا خودت ميدوني چي ميگم
ادمای ساکت و اروم که دست خودشون نیست😕😕😕😕

میدونم ولی من خودم توی جمع خیلی شیطونم البته به خاطر شوهرم یکم خودمو جمع و جور کردم 

ولی از اونایی هستم که میرم شهربازی از ذوق میمیرن 😃😃😃ادمای ساکت حوصله ی منو سر میبرن😃

خوشحال میشم پیجم