2777
2789

من امروز رفتم تو هفته26

نی نیم از هفته 11 تکون خورد از همون اولشم فضول بود زیر دستگاها سونو نمیمونه فرار میکنه دکترا مجبورن هی دستگاهو با سازش برقصونن،اکثرا بیداره و درحاله فضولی، وقتیم بخواد استراحت کنه خودم نمیذارمش دلم تنگش میشه بعد پا میشه بلرزون میزنه اصن حرکاتش عجیبه و خنده دار قربون دخترفضولم برم الهی دکترا میگن استثناس🤩🤩

💙عاقبت یک شب از شبهای پائیز کودکِ من پا به دنیا می نهد ، آن زمان بر من خدای مهربان، نام شور انگیز   "مادر"  می نهد....💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز رفتم تو هفته26 نی نیم از هفته 11 تکون خورد از همون اولشم فضول بود زیر دستگاها سونو نمیمونه ...

اخی عزیزم😍😍😍😍😍

من تازه شروع کرده به تکون خوردن🙈

فعلا که ارومه😛

خب چطوریه مثلا؟ میتونی توضیحش بدی؟؟؟ من گاهی اوقات احساس میکنم تیرمیکشه ولی ارومه ها درد نداره می ...

اگ حس کنی ی حباب تو شکمت میترکه همون بچس میخواد اغاز کنه تکون خوردناشو🤩🤩

💙عاقبت یک شب از شبهای پائیز کودکِ من پا به دنیا می نهد ، آن زمان بر من خدای مهربان، نام شور انگیز   "مادر"  می نهد....💙
اخی عزیزم😍😍😍😍😍 من تازه شروع کرده به تکون خوردن🙈 فعلا که ارومه😛

شاید بچه ساکتی باشه نی نیت🤩من از هفته11 ک پاشد دیگ استراحت نداشت الانم پاش زیر پهلومه هی بم میگه برو رو اون پهلو، اگ رفتم الان باز میاد اون پهلومو لگد میزنه نمیذاره بخوابم

اخی عزیز دلم پس اونم شیطونه.خدا حفظش کنه .دیشب ب شوارم گفتم دست بذاره برا اولین بار تا تکون خورد بلن ...

ای جونم😍

اینم تا باباش میاد تکون میده خودشو

بیا اینم بابایی بشه😫😫😫