2777
2789

یه دختره رو چندسال پیش با یه پسره در حال...😐گرفتن.مجبورشون کردن ازدواج کنن.مهریه دختره هم دست پسره بود.بعد از عقد دختره رو با یکی دیگه در حال .... گرفتن😑واسه همین مهریه اش بخشیده شد و مجبور شد با اون یکی ازدواج کنه.چند وقت بعد شوهرشو اعدام کردن😑یه نفرو کشته بود.دختره خیلییییییی خوشگل بود.رفت تو یه شهر دیگه.از خونه بیرونش کردن.مث اینکه رفته اونجا ازدواج کرده و به شوهره گفته من تو بهزیستی بزرگ شدم و شوهرم ولم کرده و از این حرفا😐😐مخ یارو پولداره رو زده ازدواج کرده.یه روز شوهره بهش شک میکنه.میره تو خونه دوربین میزاره میگه من میرم ماموریت و از خونه میره.وقتی برمیگرده میبینه دوست پسرای زنش یکی یکی میان خونه😑😑خلاصه اینا طلاق میگیرن.دیگه از دختره هیچ خبری نبوده تا چندسال.معلوم نیست کجا رفته و چکار کرده.چند روز پیش برگشته یه دختر و یه پسر دوقلو هم داشته شوهرم نداشته😐حالا هیچکس نمیدونه شوهر داره یا نداره😐اومده بچه ها رو گذاشته خونه باباش و اینا و گفته من میرم بگردم.کلا رفته که رفته😐😐

واقعا نمیدونم در وصف این همه خرابی چی بگم😑

از وقتی شنیدم تو شوکم😑😑

هعی..چی بگم..

عزیزم اجباری در کار نیست دختر و پسر هرکدوم ناراضی باشن عقد باطله !!!

من یه آفرودیتم   🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی   خیال‌بافی کنی  قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظه‌ای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافه‌ی شهر نشستم و بستنی وانیلی می‌خورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است   امتحان کن  

😞

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیاد بود یکمم قاظی نوشتی نمیشد خوند.ولی فک کنم خلاصه اش این بود که دختره با خیلیا بوده🤣

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘