2777
2789
عنوان

خدای مادرشوهرموخفه کن بسه دیگه

285 بازدید | 32 پست

باهم رفته بودیم بیرون بعدپسرم دستشوازدستم ول کردگفت خودم راه برم چن قدم که رفت خوردزمین زانوش خون اومدمنم عصبانی شدم گفتم چرادستتوول میکنی حالااون نکبت هی ازاونورقربون صدقه پسرم میرفت بعدمن به پسرم گفتم برپدرت لعنت بیادبیابعلم انقدرکه حرصم دراومده بودازاونطرف اشعال برگشته میگه برپدرش لعنت بیادچرابرتولعنت مامان کع مامان نباشه همینه دیگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلو مادرشوهراتون هیچ وقت بچه رو دعوا نکنین حتی اگه در معرض انفجار بودین

خارهاشون گل میشه اون لحظه یادشون میفته نوه شونو چقد دوست دارن

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

عزيز من اينقدر خودتونو تو همه چيز بر خق ندونين!جلوي يه مادر به بچ اش لعنت فرستادي ميخواي بگه قربون دهنت؟بعدم حرف بدي نزده قربون صدقه نوه اش رفته فحش كه نداده!چرا ميخواي با اين همه نفرت تو وجودت زندگي كني؟ال و اخرش خودت فقط اسيب ميبيني.

#نه_به_كودك_همسري #نه_به_خشونت_خانگي #نه_به_آزارجنسي #نه_به_آزارحيوانات