2777
2789
عنوان

ارزش پول...براتون چقدره؟؟؟

459 بازدید | 60 پست

خودتون رو تو این موقعیت قرار بدین و صادقانه جواب بدین؟

از منم پرسیده شد برام جالب بود گفتم جوابای شماهم بشنوم...

اگه مقدار قابل توجهی پول یه جا گذاشته باشید و بچتون ناخواسته اونجا رو آتیش زده باشه پول ها سوخته باشه

واکنشتون چیه؟؟؟؟؟

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شدت عصبی میشم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

کاری از دستم برنمیاد

نه با حرص خوردن پولا برمیگرده نه میشه بچه رو دعوا کرد

بچه اس دیگه

خداروشکر میکنم حداقل خودشو نسوزونده

البته من بچه ندارم 

این واقعا تنها فکری بود که اومد توی ذهنم

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

دو دستی میزنم تو سرم و تا اخر عمرم ذهنم درگیرش میشه هی میگم اگه پولم میموند فلان کارو میکردما

در کل خدا برا کسی نیاره این موقعیتو😀

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

بسی بسیاااار ناراحت میشم

ولی نمیشه کاری کرد بچه س دیگه

ولی اگه شوهرم بود چشماشو در میاوردم😄

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم )