2777
2789

اصطلاحات رو نمیدونم. اما خوشحالم داری زایمان میکنی. امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی و بچه ات رو هم سالم بغل کنی

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز نوبت دکتر داشتم گفت دهانه رحمت اصلا باز نشده تو این یه هفته تلاشتو بکن کرچک هم بخور شنبه بیا ز ...

اگه ميخاي طبیعی زایمان کنی زعفران بخور کم کم دردات شروع میشه چندتا از همسایه های ما این کارو کردن اگرم نميخاي ميترسي از طبیعی ولش کن بزار سزارین بشی البته امکان هم داره درد نداشته باشی بري آمپول فشار بزنن بهت

خداوند شبان من است محتاج به هیچ چیز نخواهم شد
اگه ميخاي طبیعی زایمان کنی زعفران بخور کم کم دردات شروع میشه چندتا از همسایه های ما این کارو کردن اگ ...

اخه دکترم گفت زعفرون زیاد نخور بعدش میفتی ب خونریزی شدید.دوس دارم طبیعی زایمان کنم.ولی ازینم مسترسم ک ب زور امپول فشار بخوان بیارنش 😑