2777
2789
عنوان

غذای مقوی برای بچه ۳ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 35714 بازدید | 26 پست
قدو وزنش چقدره؟؟پسرمن سه سال و ۸ روزشه ۱۶ کیلوئه با قد ۹۵ راستشو بخوای بخاطر وضعیت مالی چیزای مقوی ن ...

ما هم وضعمون خوب نیست شوهرم چند وقت بیکار بود یه بار نشد باباش بپرسه که چیزی دارین برای خوردن یا نه،فقط تا میتونه برای خودش مال و اموال جمع میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم اجیلش که همیشه به راهه اما از غذا استقبال نمیکنه با بدبختی باید یه ظرف کوچولو غذا بهش بد ...

غذا رو خوش آب و رنگ کن ! مثلا کتلت براش لقمه میگیری تووش خیارشور و گوجه هم‌بزار سس هم‌ بزن ! لقمه های کوچولو بگیر همراه با بازی بخوره شمام همراهش بخور یک لقمه شما بخور یک لقمه بچتون ! ترغیب میشه مطمئنا ! ممکنه هم خدایی نکرده مشکل گوارشی داشته باشه که تغذیش کمه ، حتما پیش پزشک ببریدش !

پایِ دوست داشتنت❤️، دخترانه ایستاده‌ام👰، درست مثلِ درختِ کاج🌲روبرویِ پاییز🍂🍁...           🚫 مخاطبِ پست ها و تاپیک های بنده ، خانوم های سایت ♀️ هستن وَلا غیر ! 🚫                                            
بشکنه دست اونایی که مردم و به این روز انداختن ! همه اینجورین خواهر ! گردو و پسته سالی یه بارم نمیشه ...

گردو و پسته کجا بود😔😔خداشاهده ۳ سال داره بچم‌تاحالا رنگ پسته رو ندیده😔

ممنون عزیزم اجیلش که همیشه به راهه اما از غذا استقبال نمیکنه با بدبختی باید یه ظرف کوچولو غذا بهش بد ...

اشتباهت همینه اصلا دنبالش ندو غذاشو بریز تو بشقاب یه سفره کوچیک‌پهن کن یه گوشه خونه بزار هروقت گشنش شد یا گفت مامان غذا بده بهش بده اصلا اصرار نکن بهش بخوره گفت نمیخورم کاملا بی تفاوت باش 

گردو و پسته کجا بود😔😔خداشاهده ۳ سال داره بچم‌تاحالا رنگ پسته رو ندیده😔

ما هم ندیدیم تقریبا ۲ ساله ... خیلیا اینجورین دلت نگیره خواهر ، خدا بزرگه

پایِ دوست داشتنت❤️، دخترانه ایستاده‌ام👰، درست مثلِ درختِ کاج🌲روبرویِ پاییز🍂🍁...           🚫 مخاطبِ پست ها و تاپیک های بنده ، خانوم های سایت ♀️ هستن وَلا غیر ! 🚫                                            
اشتباهت همینه اصلا دنبالش ندو غذاشو بریز تو بشقاب یه سفره کوچیک‌پهن کن یه گوشه خونه بزار هروقت گشنش ...

من اگه اینکارو بکنم و بزارم غذاش یک ساعت رو زمین بمونه مورچه ها دخلشو میارن🤣🤣🤣🤣یه چند وقته دیگه فکر کنم مورچه ها بیان خودمونو بخورن

🚖🚖🚖🚖🚖🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚕🚕🚕🚕🚕🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚲🚲🚲🚲🚲🚲🚲🚓🚓🚓🚓🚔🚔🚔🚔🚔🚔🚒🚒🚒🚒🚒🚒🚑🚑🚑🚑🚑🚑🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚙🚙🚙🚙🚙فروش انواع ماشین وموتورشارژی وسه چرخه ی کودک....مناسب برای تولدوختنه سوران وعیدی وسیسمونیو......🚘🚘🚘🚘🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚚🚚🚚🚚🚚🚚🚔🚔🚔🚔🚔🚔

پیج اینستاگرام👈@babytown2

(بی بی تون ۲)

2روبه انگلیسی بزنید👆👆

جهت راهنمایی وثبت سفارش به پیج ماسربزنید😍😍😍

قدو وزنش چقدره؟؟پسرمن سه سال و ۸ روزشه ۱۶ کیلوئه با قد ۹۵ راستشو بخوای بخاطر وضعیت مالی چیزای مقوی ن ...

خانومی توتلگرام بهم پیام بدین لطفاکارتون دارم

nastaran557آیدیمه