2777
2789
عنوان

خیانت جنسی رو میشه بخشیدباید چه رفتاری نشون داد درمقابلش

| مشاهده متن کامل بحث + 2979 بازدید | 177 پست
خیانت جنسی یکبار بوده؟ اگه میخوای بمونی باید سعی کنی فراموش کنی. یعنی تأثیری رو رابطت نذاره. کاری کن ...

شایدم ده بار،یکبار صدبار برا من فرقی نمیکنه دیگه

من به دستای خداخیره شدم معجزه کرد.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی نظرات رو میخونم از این که با وجود بچه دار نشدن همسرم و شرایط مالی بد و این خیانت کنارش موندم او ...

بله

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
انشاءالله هیچ وقت نبینی خیلی سخته

من هر روز خوتبشو میبینم انقدر حساسم ولی تا ب حال از همسرم چیزی ندیدما ادم خوبیه ولی اگه دختر خاله های ج.ده هاش بزارن هی بهش زنگ میزنن اذیتش کنن البته شوهرم جوابشونو نمیده

میدونی یه دفترچه همراه جهیزیه باوسایلم اومده بود من قبل ازدواج ازپسر یکی اقوام خوشم میومد ولی پسره عاشق من بود بدون هیچ چیز نامتعارفی فقط درحد خیلی کم تو دفترچه نوشته بودم درموردش یادمم نبود زمانی حامله بودم رفته بود دفترچه رودیده بود از همون بعدش رمز روگوشیش گذاشت رفتارش عوض شد کامل وچند بارم به دفترچه اشاره کرد ولی من اصلا یادمم نبودچی میگه

طبق حرف ها در حد رابطه. لااقل رابطه ای که همسر منو تطمیع میکرده. کسی که یه روز درمیون میومد سراغم چن ...

عزیز دلم....

شما انسانیت رو در حق همسرتون تمام کردی

این کارتون هم یه معامله با خدا بود ، و چه معامله ی پر سودی...

مثل شما کمتر کسی پیدا میشه ، پس به شخصیت خودتون احترام بگذارید و به پاداش کاری که کردید ذره ای تردید نکنید که هیچ چیز از نظر خدا پنهان نمی مونه .

در ضمن چه قلم گیرا و دلنشینی دارید عزیز دلم ،

دلتون پر از آرامش همیشگی...

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙
دوس دارم ولی با دوتا بچه چه کنم

اصلا مهم نیست. وقتی خودت آسیب میبینی نموندنت به اون بچه ها بیشتر کمک میکنه. یکی از آشناهامون به خاطر بچه هاش موند. الآن خون بچه هاش تو شیشس. روزی نیست که زن و مرد با هم دعوا نکنن.درصد بالایی از دعواها رو هم خانم راه میندازه. اگه اینجوری قراره بمونی و تهش هم بگی برای بچه هام موندم نمون. باور کن با جدایی آرامش بیشتری دارن. میتونی مثل من چشماتو ببندی و بمونی؟ اینجوری بمون. 

من هر روز خوتبشو میبینم انقدر حساسم ولی تا ب حال از همسرم چیزی ندیدما ادم خوبیه ولی اگه دختر خاله ها ...

وای من خودم با قانون جذب اینو وارد زندگیم کردم

شوهرم بهم حسادت داره توخونه بابام برو بیایی داشتم،الانم میترسه استخدام بشم یا استقلال مالی داشته باش ...

بروسرکار و استقلال مالی داشته باش ببین چطور میشه..میدونین من متاهل نیستم اما خب زن و شوهر هم حریمی باید داشته باشن که فراتر نرن و اجازه هرکاری به خودشون ندن...

اگه اون این نقطه ضعفش هست که شما جدا بشین خب استفاده کنین شما مسئول دو بچه هم هستین..تهدید به جدایی کنید به مستقل شدن..

من نمیفهمم اقایون میگن خوبه خانم خونه دار باشه  خانه دار باشه این وضع خیانت میکنن

اگه شاغل باشه باز میگن به خونه زندگی کم میرسه خیانت میکنن..

معتقدم در هرشرایطی خوبه زن مستقل باشه و مدام خواهان توجه شوهرش نباشه

اروپایی ها عامل دوام و موفقیت در ازدواج رو بعضی از اونها این میدونن که زن و شوهر در عین ازدواج مستقلن و هر کسی زندگی خودش رو داره

خانمه به ورزش و باشگاه و کلاس و زندگی خودش میرسه و وققتی صرف همسرش میشه

البته نظر اونهاست که موافقم باهاش

عزیز دلم.... شما انسانیت رو در حق همسرتون تمام کردی این کارتون هم یه معامله با خدا بود ، و چه معام ...

شما لطف دارید. 😘😘😘😘خدا تو این سه سال خیلی برام سنگ تموم گذاشته و من واقعا ازش ممنونم.