2777
2789
عنوان

خیانت جنسی رو میشه بخشیدباید چه رفتاری نشون داد درمقابلش

| مشاهده متن کامل بحث + 2975 بازدید | 177 پست

عمن اگه خیانت در حد حتی چتم ببینم به زور میبخشم و دیگه به چشم قبل بهش نگا نمیکنم

دیگه خیانت جنسی اصلا قابل هضم برام نیس و یکی از خط قرمزامه

چون عقیده دارم مردی که تنوع طلبه هیچ وقت درست بشو نیست

!! It's me

خیلی دل بزرگی داره،همه شرمنده نمیشن بعضیا میگن کاریمون  نشد که شاید همین باعث بشه بازم برن

آره دیدم یه سری میگن خوب کردیم رفتیم سراغ یکی دیگه. 

اون خیلی بده. 

نمیگم هیچ کس مثل من نیست اما به ندرت کسی رو میشه پیدا کرد که تو سن من بدون بچه در این حد بهش خیانت بشه. بعد بمونه تازه به محبت هم بمونه به کسی هم نگه به روی شوهرشم نیاره. چند ماه بعدشم بره رویان برای میکرو. 

خودشم سالمه سالم باشه. در خونه ی پدرم به روش باز باشه و طلاق تو شرایطی که داره اصلا تو خانوادش عيب نباشه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چی گفت،گفت تو هیچی کم نداشتی ولی گیر دادنت واینکه تورفتارات بهم شک داشتی باعث شد برم طرفش گفتم حالا که شک داره چرا نرم،یه توجیح مسخره

من به دستای خداخیره شدم معجزه کرد.. 
آره دیدم یه سری میگن خوب کردیم رفتیم سراغ یکی دیگه.  اون خیلی بده.  نمیگم هیچ کس مثل من ...

منم همیشه خداروشکر حمایت پدرم رو دارم وداشتم

میدونی چی گفت،گفت تو هیچی کم نداشتی ولی گیر دادنت واینکه تورفتارات بهم شک داشتی باعث شد برم طرفش گفت ...

خب حتما اون باعث می‌شده شک کنی. 

رفتارش مشکوک بوده. مردا مردن برای تحریک حس حسادت زنانه ی همسرانشون 

دوس دارم هیچ اتفاقی براش نیفته فقط بحق فاطمه زهرا هیچوقت آرامش فکری نداشته باشه امیدوارم این دردی من یکساله توخودم ریختم روبچشه فقط همین

من همه طلاهامو براش فروختم پنجاه میلیون پول که مال خودم بود مال خونه پدری بهش دادم و بماند چه کارا ب ...

من کسیو میشناسم که بعد از سال ها به زنش خیانت کرد علتشم این بود که زنش صبح ها براش صبونه درست نمی‌کرد. البته خودش به زنش گفته بود صبونه درست نکن. 

خب حتما اون باعث می‌شده شک کنی.  رفتارش مشکوک بوده. مردا مردن برای تحریک حس حسادت زنانه ی همسر ...

نه قبلش منظورش بودیعنی میگفت آش نخورده و دهن سوخته

من کسیو میشناسم که بعد از سال ها به زنش خیانت کرد علتشم این بود که زنش صبح ها براش صبونه درست نمی‌کر ...

پس ببین اینا بهونه اس،ببخشید معذرت میخوام بهونه ک ون گوزو آرد جو هست

نه قبلش منظورش بودیعنی میگفت آش نخورده و دهن سوخته

چرا بهش مشکوک بودی؟ 

من همسرم خودشو میکشت که بهش مشکوک بشم اما من اهمیتی نمی‌دادم. هی میومد میگفت تو محل کارم دخترای ناجور زیادن. منم که با همشون ارتباط کاری دارم 😑😑😑😑😑

خب حتما اون باعث می‌شده شک کنی.  رفتارش مشکوک بوده. مردا مردن برای تحریک حس حسادت زنانه ی همسر ...

اون چندماهی که خیانت میکرد شک چیه مطمئن بودم داره کارایی میکنه