2777
2789
عنوان

بچه ها سریع بیاید حالم بده یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 104 پست
بسیار شدید خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

وای امروز چقد روز خوبیه 😂😂😂😂

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اون ها بازيگرن كلي دارو مصرف ميكنن وسطش كات ميدن و دوباره شروع ميكنن اما ايشون و همسرش مثل همه م ...

ببخش یه سوال دیگه

مردی که زیاد رابطه داشته باشه واسه بدن خودش چه اتفاقی میوفته

هفته ای حداقل ۶ بار؟؟ من به شما کافور فرد اعلا پیشنهاد میکنم  صبح ظهر شب یه کیسه بریز تو غذاش

عزیزم من چی بگم روزی 2 بار به غیر از 5 روز پری  

شخصیت من چیزیه که من هستم اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو کی هستی 
عزیزم من چی بگم روزی 2 بار به غیر از 5 روز پری    

یکی منو بگیره!!!

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 

اوایل ازدواج شوهر منم نگاه میکرد... فکر میکنن یه چیزای جدید باید یاد بگیرن..کنجکاون ..مردا باید تو همه کار استاد باسن...بعدها دیگه از سرش افتاد..فقط حساسش نکن..... ادم متاهله چه اشکالی داره... یه چندتا حرکتم یاد میگیره..!! بگو با هم نگاه کنیم.... فکر نکنه خیلی کار عجیبیه

ولی روی هم رفته اصلا مهم نیست..شما با روجیه زنانه داری به قضیه نگاه میکنی...اگر میخوای رابطت خوب باشه با همسرت یکم باید دنیارو از چشم یک مرد هم ببینی!

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
واقعا چرا دو دقیقه نمیزارین همسراتون واسه خودشون باشن .تا حالا پیش نیومده برا خودت کنجکاوی کنی تو یه ...

خیانت فقط این نیست که بری بغل کسی بخوابی،،،خیانت اینه که با دیدن زنای خوش هیکل تحریک بشی،،،وقتی مردی این چیزارو نگاه میکنه ناخوداگاه خانومش رو با اونا مقایسه میکنه و وقتی خانومش نتونه مدل اونها رفتار کنه  مرد به بیرون کشیده میشه،،،به نظرم باید این موضوع حل بشه که اگر نشه تبدیل میشه به عادت

عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه
شوهرت سر کار نمیره؟ 

چرا میره ولی چون مدیر عامل شرکت هستش صبح زود نمیره ساعت 11 اینا میره شرکت از اون طرف هم ساعت 5 میاد خونه

شخصیت من چیزیه که من هستم اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو کی هستی