2777
2789
عنوان

پاهای دخترم خیلی لاغره چیکار کنم😔

3562 بازدید | 22 پست

شبتون بخیر مامانا

دختر من امسال میره کلاس اول 

خیلی لاغره البته پاهاش خیلی بیشتر طوریکه پیراهن کوتاه یا شلوارک میپوشه عین پای لک لک میشه

چی بهش بدم که پاهاش گوشت بیاره؟

عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی♻️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پای خودت یا خانواده پدریش لاغره؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

منم دخترم لاغر بود افتضاح این برنامرو بهش دادن ...ضبح خامه عسل شیر بود بع دوساعت سوپ پای مرغ بعد نهار عصرپوره سیب زمینی یم ساعت بعد شیرموز باعسل پنج مغز سیب درختی .بعد شام نصفه شبم گاهی شیر انبه شامش دمپخت پاچه گوسفند بود یه شب قلم گاو. 

باخدا باش.پادشاهی کن😍

دختر منم سبزه اس 

شلوارک کوتاه پاش نمیکنم انقدر ضایع اس و پاهاش لاغره

ولی بیخیالم😁😁😁

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
اخی حتما اشتهاش کمه

آره به زور غذا میخوره تحرکشم خیلی زیاده فقط درحال دوییدنه تو خونه

هرجا بریم بعد سه ساعت صدای همسایه پایینیشون درمیاد مثلا همین امروز خونه مامانم که همسایه پایینیشون آخر اومد جلو درشون🙄

سخت نگیر بابا ، منم پاهام خیلللللی لاغره خودمم خیلی لاغرم ، همه هم مسخرم میکنن ولی من با اعتماد به ن ...

آفرین عزیزم از حسودیشونه که لاغری

آره به زور غذا میخوره تحرکشم خیلی زیاده فقط درحال دوییدنه تو خونه هرجا بریم بعد سه ساعت صدای همسایه ...

باز های فکری براش بخر نشسته بازی کنه ویتانین و مکمل هم بهش بده 

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃