2777
2789
عنوان

شوهر نفهم من

523 بازدید | 27 پست

دیگه واقعااز این وضعیت خسته شدم 

از بعد بدنیا اومدن بچه همش به من گیرای الکی میده 

امرود ازسرکار اومده ساعت دو ناهار نداشتیم من کل  شب و نخوابیده بودم 

بچه که خوابیدمنم باهاش خوابیدم 

وقتی اومد بچه ازصدای در پاشد شیرمیخواست پاشدم داشتم شیرش میدادم گفتم یه چایی بده من هیچی نخوردم ازصبح 

گفت توازصبح خونه بودی 😐ناهارم نداری حتما بعدم قهر کرد گرفت خوابید 

اخه نفهم توقع ناهارم داری 

منم محل ندادم بچمو سیر کردم رفتم از مادرشوهرم غذا گرفتم طبقه پایین ماهستن صداش کردم یه بار نخورد خودم خوردم شبم خودش شام درست کرد صدا مم کردمن نرفتم بخورم دیگه هم هیچ حرفی نزدیم الانم اومدم اتاق اونم توحال خوابیده یعنی هر روز سریه موضوعی بحث داریم کاش فقط من و بچه بودیم اون نبود 

اعصابمو داغون کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقای محسن گرامی

لطفا همسرتونو بیشتر درک کنید و کمک حالشون باشید 

با تشکر

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

به نظر من خیلی از خانما بعد بچه دار شدن از روابط زناشویی غافل میشن و همش به بچه میرسن!! همین مشکلات رو بوجود میاره

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

خوب عزیزمالبته ببخشید ا ن بنده خدا هم خسته از سر کار اومده توقع غذا داشته توقع زیادیم نیست میدونستی نمیرسی درس کنی بدون دعوا ی تماس میگرفتی مادر شوهرت میرفتید سه تایی پایین اوقات تلخی نمیکردی که قهر کنید

عزیز دلم میدونم بچه داری چقدر سخت، ولی اون درک نمیکنه ،تواونودرک کن اونم درک توروببینه اروم میشه کم کم زندگیتومدیریت کن اگه هیچ کارخونتونمیکنی غذاتوحتمابزاراول بخاطرسلامتی خودت بعدم بخاطرشوهرت  کلامرداشکمشون که سیرباشه ارومن مخصوصا وقتی ازسرکارمیان