2777
2789
عنوان

اعصابم خورده کلی گریه کردم

265 بازدید | 21 پست

ما یه دوره زنونه دوستانه با خواهرشوهرام و دوستاش داریم.یکی از دوستاشون که همسن خودمه خیلی کلاس میزاره .خودش نزدیک ۱۲۰کیلو هست خیلی چاقه.همش میخاد بگه من خیلی پولدارم امروز به خواهرشوهرم گفته زنداداشت خیلی خوشگل نیس داداشت بهتره اعصابم خیلی خورده همش گریه میکنم

خدایا شکرت❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا خواهرشوهرت اومد بهت چرا گفت خب.ولش کن هر کی بود حسوده.میخواستی بگی نکنه داداش زشتتو میخواسته؟ حالا من به این قشنگی زنش شدم چشمش توشه.

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝

ای وای..بخدا دارم بهت اطمینان میدم بفهم چقدر ازش سری و حسادت کرده که این مدلی خودشو خالی کرده 

و دست خودش رو رو کرده..

ازاین به بعد بیشتر جلوش ظاهرشو هی از شوهرت که چقدرعاشقته و برات چکارامیکنه تعریف کن پیاز داغم قاطیش کن تا آتیش بگیره

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

ای بابا، گریه کردن نداره، خودت را بخاطر آدمهای بی ارزش ناراحت نکن

منم وقتی عروسی کرده بودم خونه فامیلهای همسرم که میرفتیم همه بهش می‌گفتند تو از زنت خوشگل تری،ولی من میخندیدم و محل نمیذاشتم

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

مشکل از خواهر شوهرتونه ک پیش شما عنوان کرده این حرفو 

بعضی حرفا ریشه تو حسادت یا حس خود کم بینی گوینده داره چرا خودتو اذیت میکنی واقعا ارزش این همه ناراحتی رو نداره 

همچون ماه الهام بخش باش، حتی زمانی که کامل نیستی🌛