2777
2789
عنوان

جوش صورت

239 بازدید | 34 پست

صورتم جدیدن خیلی جوش میزنع دارم دیوونه میشم پرجوش شدم حسابی هم بصورت میرسم ابلیمو میزنم پیاز میزنم لایع برداری میکنم صابون انجی میزنم عرق شاهتره و کاسنی میخورم ژل کیلیندامایسین میزنم بیرون میرم ضدافتاب میزنم چکار کنم دیگه😭😭😭😭

شما برا صورتتون چکار میکنین جوشاش برع

یهفتع اس کنارلبم جوش زده هرکار میکنم نمیره کمممکککککککک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید تنبلی تخمدان داری

تیکر رسیدن به حاجتمه * روز شهادت امام رضا علیه السلام  98/8/7 از امام رئوف طلب حاجت کردم*  میشه با دلای پاکتون برا رسیدن به حاجتم دعا کنید و صلوات بفرستین 😢  اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم مهربونا ... ان شاءالله سال دیگه همزمان با شهادت امام رضا علیه السلام  من به حاجتم رسیده باشم بگو آمین 💙

الوئه‌ورا فقط

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  
ینی چی :////

برو سونو تخمدان 

تیکر رسیدن به حاجتمه * روز شهادت امام رضا علیه السلام  98/8/7 از امام رئوف طلب حاجت کردم*  میشه با دلای پاکتون برا رسیدن به حاجتم دعا کنید و صلوات بفرستین 😢  اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم مهربونا ... ان شاءالله سال دیگه همزمان با شهادت امام رضا علیه السلام  من به حاجتم رسیده باشم بگو آمین 💙

شما رو به خدا قسم قبل از اینکه پوست نازنینتونو تبدیل به کارگاه ازمایش کنید برید دکتر و حتما اول آزمایش بدید

من پوستم وحشتناک جوش می زد رفتم دکتر اول ازمایش دادم اللنم با نسخه های متوالی خداروشکر اقلا جوش نمی زنم

اب ولرم ناشتا بود من پوست صاف میکنه هم تپل

شما امتحان کردین ؟