2777
2789
عنوان

Homeland

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 27 پست
دوست عزیزم گاهی ادم باید چیزایی رو قربانی کنه داستان ابراهیم رو که میدونی اوایل فکر میکردم چطور ممکن ...

آره موافقم ....

همیشه زندگی پر از قربانگاه هاست و تو هم تیغ بدست بالای سر اسماعیلت .... خیلی سخته خیلی سخت ..‌

و اینکه تیغ تو کُند نخواهد شد و میشی برای قربانی نازل نمی شود ....

من اسماعیلمو قربانی کردم ....

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏
آره موافقم .... همیشه زندگی پر از قربانگاه هاست و تو هم تیغ بدست بالای سر اسماعیلت .... خیلی سخته خ ...

بچه داری ؟؟؟ببخشید اگه خصوصیه جواب ندید میدونی اغلب کسایی موندنی میشن که بچه هاشون پابندشون میکنن 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه داری ؟؟؟ببخشید اگه خصوصیه جواب ندید میدونی اغلب کسایی موندنی میشن که بچه هاشون پابندشون میکنن&nb ...

اون موقع بچه نداشتم که برگشتم ایران ....

ولی الان دارم

اون موقع بچه نداشتم که برگشتم ایران .... ولی الان دارم

فقط میتوانم بگم خوشحالم تو  این پروسه گیر نکردی عین یه ماز بی پایانه کسایی که با خودشون کنار نیومدن ایران که باشن دلشون انطرف رو. میخواد انطرف باشن هوس وطن دارند بازم خوبه با خودت کنار اومدی 

فقط میتوانم بگم خوشحالم تو  این پروسه گیر نکردی عین یه ماز بی پایانه کسایی که با خودشون کن ...

آره خیلی خوب راحت شدم .... البته زمان زیادی ازم گرفته این موضوع ... عمر و جوونی پاش گذاشتم ....

ولی دیگه اینجام ... زبونم لال جنگ هم باشه می مونم میمیرم توش ...

فقط میتوانم بگم خوشحالم تو  این پروسه گیر نکردی عین یه ماز بی پایانه کسایی که با خودشون کن ...

رایتی چند شب پیش توی تاپیکی شمارو دیدم راجع به مهاجرت بود انگار ....

تاپیک ترکید ...

ولی یه خانومی بهم پیغام داد که قصد داشت برگرده ایران بعد ده سال زندگی توی آمریکا ...

خلاصه مثلخودم هم زیاد دیدم حتی توی نینی سایت ..

آره خیلی خوب راحت شدم .... البته زمان زیادی ازم گرفته این موضوع ... عمر و جوونی پاش گذاشتم .... ولی ...

خدا نکنه عزیزم 😘 مطمین باش زندگیمون یه بخشش جبره یه قسمتش اختیار حالا کدومش تو. رو کشونده اینطرف خدا میدونه در نهایت نگران نباش به قول همسرم ادم یا یه کار رو نمیکنه یا اگه کرد تا اخر عواقبش رو با لبخند قبول میکنه چون زندگی کوتاهتر از اونیه که بابت تقدیزتم غصه بخوری 

رایتی چند شب پیش توی تاپیکی شمارو دیدم راجع به مهاجرت بود انگار .... تاپیک ترکید ... ولی یه خانومی ...

اره ببخش اون شب ناراحتت کردم 😘منظورم رو. بد رسوندم 😥😥

اره ببخش اون شب ناراحتت کردم 😘منظورم رو. بد رسوندم 😥😥

نه اونکه مرتفع شد ....

حرف تو هم حرف جدیدی نبود واسم ...

وقتی برگشتم ایران از همه شنیدم حتی از پدرشوهرم. ...

خدا نکنه عزیزم 😘 مطمین باش زندگیمون یه بخشش جبره یه قسمتش اختیار حالا کدومش تو. رو کشونده اینط ...

موافقم ...

جبر و اختیار چنان در هم تنیده ست که نمیشه تشخیص شون داد .... برای من هم به این ترتیب بود ماجرا ...

جبرِ ش جبر بود اختیارش هم جبر. ...

خدا نکنه عزیزم 😘 مطمین باش زندگیمون یه بخشش جبره یه قسمتش اختیار حالا کدومش تو. رو کشونده اینط ...

موافقم ...

جبر و اختیار چنان در هم تنیده ست که نمیشه تشخیص شون داد .... برای من هم به این ترتیب بود ماجرا ...

جبرِ ش جبر بود اختیارش هم جبر. ...

موافقم ... جبر و اختیار چنان در هم تنیده ست که نمیشه تشخیص شون داد .... برای من هم به این ترتیب بود ...

شوهرم تنها یه داستان داره فکرم نکنم جنبه تاریخی داشته باشه اما همه کاراش رو با این داستان شروع میکنه 😂😂😂میگه اسکندر در یکی از نبردهاش تمام کشتی هاشو سوزوند که راه بازگشت نداشته باشه هرکاری رو شروع کردی یادت باشه نمیشه برگردی فقط برو. جلو حتی اگه زمین خوردی سینه خیز برو اما عقبو. نگاه نکن تموم شده  خدا میدونه نصف پیشرفت و بیشتر اعتماد به نفسم رو مدیونشم 

شوهرم تنها یه داستان داره فکرم نکنم جنبه تاریخی داشته باشه اما همه کاراش رو با این داستان شروع میکنه ...

حرف درستیه .....

خیلی درست ...