2777
2789
عنوان

دعانویس خوب تو دزفول

2808 بازدید | 25 پست

آره ما یه فامیل داریم‌ دزفول همه شون رمال و  دعانویسن ، دعابرای تک تک فامیل هم کردن،بخت همه دخترای فامیلو بستن ،رزق و روزی همه رو بستن ،حتی دعای مریضی و مرگ هم برافامیل انجام دادن .همه فامیل هرجاسرکتاب برمیدارن اسم همونا رو میدن : (الهام .امید،سعید  ) خداواسه خوشون و بچه هاشون خوش  نخواد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من دعانویس میشناسم خیلی کارش درسته بخدا الکی نیس من سالها پول به دعانویس دادم فقط پول گرفتن مشکلمو حل کردن خدا شاهده دروغ نمیگم مشکلم خیلی حاد بود ولی این دعانویس تونست حلش کنه گفتم به شماها هم بدم هر مشکلی ک داشته باشین حلش می‌کنه خدا خیرش بده شمارشو میزارم بهش پیام بدین 09053091834 

شمارشو به دوستام آشنایان دادم اونام مشکلشونو حل کرده 

خدا شاهده دروغ نمیگم 

سلام دوستان من دعانویس میشناسم خیلی کارش درسته بخدا الکی نیس من سالها پول به دعانویس دادم فقط پول گرفتن مشکلمو حل کردن خدا شاهده دروغ نمیگم مشکلم خیلی حاد بود ولی این دعانویس تونست حلش کنه گفتم به شماها هم بدم هر مشکلی ک داشته باشین حلش می‌کنه خدا خیرش بده شمارشو میزارم بهش پیام بدین 09053091834 

شمارشو به دوستام آشنایان دادم اونام مشکلشونو حل کرده 

خدا شاهده دروغ نمیگم 

سلام خوب هستین من سالهاست یه مشکلی داشتم حل نمی‌شود پیش هر  دعانویسی ک بگین رفتم فقط ازم پول میگرفتن و نتیجه نمیگرفتم. دوستم دعانویس و پیدا کرد به من معرفی کرد نتیجه گرفتم خدا خیرش بده تونست حلش کنه الان هر مشکلی ک داشته باشم سری واسم حلش میکنه دست دعانویسه خیلی سبکه به فامیلامون معرفی هم کردم اونام نتیجه گرفتن شمارش و میزارم بهش زنگ بزنید بخدا نه کلکی هست نه دروغ میگم. گفتم اینجا شمارشو بزارم ک دوستان هم نتیجه گرفتن منو دعا کنید شمارش ۰۹۰۵۳۰۹۱۸۳۴ اینه

سلام خوب هستین من سالهاست یه مشکلی داشتم حل نمی‌شود پیش هر  دعانویسی ک بگین رفتم فقط ازم پول میگرفتن و نتیجه نمیگرفتم. دوستم دعانویس و پیدا کرد به من معرفی کرد نتیجه گرفتم خدا خیرش بده تونست حلش کنه الان هر مشکلی ک داشته باشم سری واسم حلش میکنه دست دعانویسه خیلی سبکه به فامیلامون معرفی هم کردم اونام نتیجه گرفتن شمارش و میزارم بهش زنگ بزنید بخدا نه کلکی هست نه دروغ میگم. گفتم اینجا شمارشو بزارم ک دوستان هم نتیجه گرفتن منو دعا کنید شمارش ۰۹۰۵۳۰۹۱۸۳۴ اینه