2777
2789

بچه بودم بابام مرد وضع مالیمون خوب نبود 

هیچکدوم از خونواده های مامان و بابام هم بهمون نمیرسیدن

مامانم از سر ناچاری با یه مرد زن و بچه دار صیغه موقت کرد البته قصدشون این بود که تا همیشه با هم زندگی کنن 

هنوزم بعد از 20سال دارن با هم زندگی میکنن 

فقط بخاطر اینکه اسم تو شناسنامه ی مرده نره صیغه کردن

حالا من سه ساله ازدواج کردم شوهرم اخلاقش و وضع مالیش خوبه خداروشکر ولی از وقتی فهمیده شوهره مامانم یه زن و بچه ی دیگه داره

میگه مردی که زن و بچه داره و میره یه زن دیگه میگیره اونم صیغه هیزه چشم ناپاکه 

مامانم هم خیلی اصرار داره همه احترام شوهرشو نگه دارن سر همین با هم دعواشون شد و الان تقریبا دو ساله قطع رابطه ن 

شوهرم اجازه نمیده من خونه مامانم برم میگه مرده هیزه  .. مامانمم سر همین حرفا خونه ی من نمیاد.. حتی واسه زایمانم

تورو خدا یه راهی بگین بتونم حداقل مامانم و شوهرم رو آشتی بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به هرحال مادرت حق نداره به تو سر نزنه همچنان قطع ارتباط باشه ولی نه با تو ..تو هیچ تقصیری نداری این وسط 😐

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
لایک😂😂😂

😐اشتباه اومدی

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

مامانت میتونست کار کنه 

چرا وارد زندگی یه زن دیگه شد ؟ 

به نظر من نه اون مرد نه مادرت هیچکدوم قابل اعتماد نیستن 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
به هرحال مادرت حق نداره به تو سر نزنه همچنان قطع ارتباط باشه ولی نه با تو ..تو هیچ تقصیری نداری این ...

مامانم قبول نمیکنه که موقعیت خانوادگی ما از نظر اجتماع خوب نیست 

واسه خودش عادیه توقع داره بقیه هم با این موضوع کنار بیان

مامانت میتونست کار کنه  چرا وارد زندگی یه زن دیگه شد ؟  به نظر من نه اون مرد نه مادرت هی ...

تو اون شهرستانی که ما بودیم واسه مردها هم به زور کار پیدا میشد چه برسه زن 

مردا تو خرج خودشون موندن 

مامانم قبول نمیکنه که موقعیت خانوادگی ما از نظر اجتماع خوب نیست  واسه خودش عادیه توقع داره بقی ...

کاری با سبک زندگی مادرت ندارم عزیزم ولی شما دختر مادرتی چطور میتونه راحت کنارت بزاره بخاطر اختلافش با همسر تو ‌...منم حقو به همسرت میدم مادرت بی منطقه متاسفانه چون اکه داشت همسر شما رو درک میکرد و خودش میومد به شما سر میزد 

کاری با سبک زندگی مادرت ندارم عزیزم ولی شما دختر مادرتی چطور میتونه راحت کنارت بزاره بخاطر اختلافش ب ...

میگه ما بزرگتریم شوهرت باید کوتاه بیاد خودم میتونم دختر مو خونه ی خواهر برادرا ببینم

تو اون شهرستانی که ما بودیم واسه مردها هم به زور کار پیدا میشد چه برسه زن  مردا تو خرج خودشون ...

شما خودت حاضری زندگیت رو با یکی که شوهرش مُرده و کار نداره تقسیم کنی ؟ 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا