elnaz_nk مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 492 عنوان خانما كرجي و سمت غرب تهران براي دكتر خوب معرفي كردن!!! 55 بازدید | 9 پست سلام خوب هستين خانما من دوسال ديگه ميخوام اقدام كنم براي بارداري ولي ميخوام تحت نظر باشم اگر ميشه!! اسم دكترمحل مطب بيمارستان هايي كه كار ميكنن شماره هم بدين ممنون ميشم 1398/05/06 | 20:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریحانه۳۴ عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 4352 بیمارستان صارم دکتر نیک نفس😊😊😊😊معرکه مهربون عالی عالی خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن
elnaz_nk مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 492 بیمارستان صارم دکتر نیک نفس😊😊😊😊معرکه مهربون عالی عالی شما خودت پيشش بودي ؟؟!! بيمارستان صارم چطوره؟!! همه اتاقاش خصوصيه ¿¿با بيمه تكميلي چقدر ميشه ؟؟
ریحانه۳۴ عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 4352 شما خودت پيشش بودي ؟؟!! بيمارستان صارم چطوره؟!! همه اتاقاش خصوصيه ¿¿با بيمه تكميلي چقدر ميشه ؟؟ بله بسباااااار دکتر خوبیه معرکه مهربون مهربون با سواااااد صارم بنظیره نه همه اتاقا خصوصی نیست من خودم خصوصی گرفتم بله با بیمه تکملی قرار داره خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن
ریحانه۳۴ عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 4352 سال ۹۵ من ۶.۵۰۰ کلا پول دادم البته تقریبا ۹۰ درصد شایدم بیشتر شو بیمه داد خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن
elnaz_nk مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 492 سال ۹۵ من ۶.۵۰۰ کلا پول دادم البته تقریبا ۹۰ درصد شایدم بیشتر شو بیمه داد اهان ممنون از محببتون الان بخوام برم بيمارستان صارم براي معاينه همينجوري هرموقع رفتم رفتم ؟؟يا بايد نوبت بگيرم چجوريه ؟!! ويزيتش چطوريه؟!!
ریحانه۳۴ عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 4352 اهان ممنون از محببتون الان بخوام برم بيمارستان صارم براي معاينه همينجوري هرموقع رفتم رفتم ؟؟يا بايد ... نه عزیزم باید اینترنتی وقت بگیری باز زنگ بزن بپرس ازشون ببین بدون نوبتم میشه رفت البته بعید میدونم در صمن بپرس ببین با بیمه نکملی تون قرار داد دارن یا نه خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن
ریحانه۳۴ عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 4352 ویزیت احتمالا ۴۰ خورده ی تا ۵۰ هست اگه اشتباه نکنم خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن
elnaz_nk مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 492 ویزیت احتمالا ۴۰ خورده ی تا ۵۰ هست اگه اشتباه نکنم اهان ممنون از وقتي كه گذاشتين من عجله ندارم هروقت دادن