2777
2789
عنوان

معجزه ی شکرگذاری😍+کتاب

440 بازدید | 20 پست

سلام.بچه ها تویه تاپیک من راجب شکرگذاری یه چیزی گفتم بعد یکی ازکاربرا گفته بود که توضیح بدم راجبش اون تاپیک قفل شد نتونستم جواب ایشونو بدم و این تاپیکو بخاطر اون زدم.شمام دوس داشتین استفاده کنین.

@دوست_قدیمی_شما  

عزیزم اینم ایه ی قران راجب اون چیزی که گفتم:

افزونی نعمت: شکر نعمت‌های بی‌کران خداوندی، باعث برکت و افزون شدن آن‌ها می‌شود. همان‌گونه که حضرت حق چنین وعده داده است: «وَ إِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزیدَنَّكُمْ وَ لَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذابی‏ لَشَدید»؛ «و آن گاه كه پروردگارتان اعلام كرد كه اگر واقعاً سپاسگزارى كنید، [نعمت‏] شما را افزون خواهم كرد، و اگر ناسپاسى نمایید، قطعاً عذاب من سخت خواهد بود». (ابراهیم/7)

مثلا ما به یکی خوبی کنیم اما قدرندونه خب طبیعتا دیگه بهش تواون زمینه خوبی نمیکنیم چون این به نفع خودشم هست و باعث میشه بیشتر به خودش بیاد.اما یکی قددردان یه کارمون باشه خب طبیعتا بیشترش میکنیم.حالا اون عذاب سختی که خدا بخاطر ناسپاسی ازش حرف زده ازطرف خدانیس بلکه نتیجه عمل خودمونه خودشم گفته هرخوبی به شما برسه ازطرف منه و هربدی از طرف خودتون و خوبی هاتونو چندبرابرپاداش میدم و بهتر و بدی هاتونو همون اندازه کیفرمیدم و اینم گفته که تو کیفر کسی عجله نمیکنه این توضیحاتو دادم که اون قسمت ایه کاملا جا بیوفته برامون هرچند خودتون میدونین کامل اینارو.

یکی از خوبی های شکرگذاری بجز افزایش نعمت و ازدست ندادنش حس خوبیه که به ادم میده وقتی واقعا و ازته دل شروع به شکرگذاری کنی میبینی چقد توزندگی نعمت داشتیو بهشون بی توجه بودی و یه رضایت خوبی بدست میاری کنارشم یه انرژی مثبت و حس خوب عاالی.شکرگذاریم نباید زبونی باشه باید از ته ته دل باشه توعملم نشون داده بشه.یه کتاب هست راجب شکرگذاری.معجزه شکرگذاری کاترین پاندر.برامن که عالی بوده هرچقم  بگم چقد حس خوب بهم داد این کتاب کم گفتم اگه میتونین  بنظرم حتما بخونینش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیی هم عالی   

ما هم توی تاپیک رموز قانون جذب در مورد شکرگذاری صحبت کردیم. لینکش توی امضام هست.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

کتاب های کاترین عالیه قانون توانگری،چشم دل بگشا،از دولت عشق 

اصن وقتی بخونیشون دیدت نسبت به زندگی عوض میشه 

اول کتاب قانون توانگری رو بخونید 

بعد چشم دل بگشا

بعدش از دولت عشق

توی نت هست دان کنید

@دوست_قدیمی_شما    

عزیرم‌گفته بووی مثالم بزنم من اونجام مثال زدم بازم میگم مثلا ما وضع مالیمون متوسط رو به بالا بود همیشه هرچی نیخاستم تقریبا داشتم یه دوره سه ساله همه چی برعکس شد و خیلی شرایط سختی بود همش ازخدا طلبکار بودم که چرا اوضاع درست نمیشه همه مون ناشکری میکردیم هیشکی صبر نداشت اما من بعدازخوندن این ایه و خوندن اون کتابی که گفتم واقعا شروع کردم به شکرگزاری از ته دل که خدایا شکرت ماشین داریم شکرت خونه داریم درسته خ سخته اما اگه اینارو نداشتیم اوضاع چقدد سخت میشد شکرت پدرم پول داره که میتونیم درس بخونیم و .... وقتی برای هرکدوم از اینا شکرگزاری میکردم واقعااا ازته ته دلم بود و واقعا به منفعتی که این نعمتا برام داشتن و به بزرگیشون و اینکه اگه نداشتمشون چقددد زندگیم متفاوت و بدوسخت میشد فک میکردم و ازته دل شکرگزاریودم و اینجوری شد که خدا تواون مدت خیلی کمکمون کرد بابام میخاس یه کاری شروع کنه که درامد اون کار به طرز عجیبی براش بیشتر از حدی حساب کرده بودیم شد کسی باورش نمیشد.البته اینکه ما بیایم فقط برا افزایش نعمت هی شکرگزاری کنیم بنظرم این درست نیستا فقط بخاطر اینکه وظیفمونه واقعا چقد نعمت خدا داده که ما بهش بی توجهیم وقتی توجه میکنیم اصلا بزرگ ترین تاثیرش اینه که ارامش میگیریم

کتاب های کاترین عالیه قانون توانگری،چشم دل بگشا،از دولت عشق  اصن وقتی بخونیشون دیدت نسبت به زن ...

مرسیی عزیزم چشم حتما میخونم.دولت عشقو خوندم واقعا عالی بود اما باید یبارم بخونم تا همه چیزاشو عملی کنم تو ذهنم بمونه چیزایی که گفته.

کتاب های کاترین عالیه قانون توانگری،چشم دل بگشا،از دولت عشق  اصن وقتی بخونیشون دیدت نسبت به زن ...

شما قسمت نامه به فرشته ها یا همون ضمیر برتر افرادو که فک کنم توهمین از دولت عشق گفته رو امتحان کردین؟تاثیرشو دیدین؟

شما قسمت نامه به فرشته ها یا همون ضمیر برتر افرادو که فک کنم توهمین از دولت عشق گفته رو امتحان کردین ...

من یه بار پدر و مادرم قهر طولانی بودن هم واسه فرشته مامانم هم واسه فرشته بابام نامه نوشتم فرداش با هم اشتی کردن 

من یه بار پدر و مادرم قهر طولانی بودن هم واسه فرشته مامانم هم واسه فرشته بابام نامه نوشتم فرداش با ه ...

چه خووب منم‌میخوام امتحان کنم حداقلش اینه کا یه حس خوب ایجاد میکنه توادم

چه خووب منم‌میخوام امتحان کنم حداقلش اینه کا یه حس خوب ایجاد میکنه توادم

اره ولی همیشه انقد سریع جواب نمیده اگه جواب نگرفتی نا امید نشو نامه نوشتنو ادامه بده تا جایی که جواب گرفتی، من یه قران کوچیک داشتم  نامه رو گذاشتم بین همین قران اینجوری بهم حس خوبی میداد،بعضیا میگن بسوزونیش ولی من دوست ندارم چون اسم خدا تو نامه هست از طرفیم خود کاترین اصلا نگفته که بسوزونیش