سلام.بچه ها تویه تاپیک من راجب شکرگذاری یه چیزی گفتم بعد یکی ازکاربرا گفته بود که توضیح بدم راجبش اون تاپیک قفل شد نتونستم جواب ایشونو بدم و این تاپیکو بخاطر اون زدم.شمام دوس داشتین استفاده کنین.
@دوست_قدیمی_شما
عزیزم اینم ایه ی قران راجب اون چیزی که گفتم:
افزونی نعمت: شکر نعمتهای بیکران خداوندی، باعث برکت و افزون شدن آنها میشود. همانگونه که حضرت حق چنین وعده داده است: «وَ إِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزیدَنَّكُمْ وَ لَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذابی لَشَدید»؛ «و آن گاه كه پروردگارتان اعلام كرد كه اگر واقعاً سپاسگزارى كنید، [نعمت] شما را افزون خواهم كرد، و اگر ناسپاسى نمایید، قطعاً عذاب من سخت خواهد بود». (ابراهیم/7)
مثلا ما به یکی خوبی کنیم اما قدرندونه خب طبیعتا دیگه بهش تواون زمینه خوبی نمیکنیم چون این به نفع خودشم هست و باعث میشه بیشتر به خودش بیاد.اما یکی قددردان یه کارمون باشه خب طبیعتا بیشترش میکنیم.حالا اون عذاب سختی که خدا بخاطر ناسپاسی ازش حرف زده ازطرف خدانیس بلکه نتیجه عمل خودمونه خودشم گفته هرخوبی به شما برسه ازطرف منه و هربدی از طرف خودتون و خوبی هاتونو چندبرابرپاداش میدم و بهتر و بدی هاتونو همون اندازه کیفرمیدم و اینم گفته که تو کیفر کسی عجله نمیکنه این توضیحاتو دادم که اون قسمت ایه کاملا جا بیوفته برامون هرچند خودتون میدونین کامل اینارو.
یکی از خوبی های شکرگذاری بجز افزایش نعمت و ازدست ندادنش حس خوبیه که به ادم میده وقتی واقعا و ازته دل شروع به شکرگذاری کنی میبینی چقد توزندگی نعمت داشتیو بهشون بی توجه بودی و یه رضایت خوبی بدست میاری کنارشم یه انرژی مثبت و حس خوب عاالی.شکرگذاریم نباید زبونی باشه باید از ته ته دل باشه توعملم نشون داده بشه.یه کتاب هست راجب شکرگذاری.معجزه شکرگذاری کاترین پاندر.برامن که عالی بوده هرچقم بگم چقد حس خوب بهم داد این کتاب کم گفتم اگه میتونین بنظرم حتما بخونینش