2777
2789
عنوان

واکسن هجده ماهگی

147 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من هفته آینده باید واکسن یک سال و نیمگی دخترم را بزنم خیلی ضعیف است و من خیلی میترسم کسی هست تجربه داشته باشد راهنماییم کند

تعداد رای : 0
نظرسنجی
راهنمایی
0
0%
ترس
0
0%
سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید                                     یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم                                      تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭

من دیروز برای دخترم زدم دیروز خیلی گریه کرد پاش درد می کرد نمی تونست راه بره دخترم توی عمرش اینقدر گریه نکرده بود  امروز حالش خوبه راه می ره ولی پاشو می کشه یکمی هم سرش داغه دیشب خیلی تب داشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز واکسن دخترم رو زدم😭

ای خدا الان حالش چطور است 

سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید                                     یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم                                      تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭
مگه به دست نمیزننن...من دخترمو هر دوتاشو به دست زدن...زیاد اذیت نشد..درد داشت ولی اکه به موقع استامی ...

ن همه جا به دست و پا میزنن گلم

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
ن همه جا به دست و پا میزنن گلم

سلام نی نی الان چطوره تب داره 

سلام بله عزیزم همچنان تب داره و درد پا

الهی جانم قربونش 

عزیز امروز و امشب چطوره