2777
2789
عنوان

نوزادم خوب رشد نکرده؟

194 بازدید | 7 پست

امروز سی روزشه بردمش دکتر،  دور سرش 35.5 و وزنش 3600 بود،  موقع تولد 35 و 3200 بود، دکتر گفت ملاجش بازه فعلا دور سرش مشکلی نداره ولی نگرانم،  وزنشم گفت شاید ترازوی, بیمارستان مشکلی داشته و وزن نوزادت کمتر بوده ولی اگه تا هفته, بعد 200 گرم اضافه کنه مشکلی نیست، خیلی نگران شدم یعنی نوزادم خوب رشد نداره؟  خیلی شیرمو میخوره و شیر زیادم دارم

نوزاد اوایل تولدش حتی وزن هم کم می کنه نگران نباش. حتماً دکتر اون کم کردن رو حساب نکرده.دختر من ۳۵۰۰ به دنیا اومد روز سوم تولدش چون سینه ام نوک نداشت و خوب شیر نخورده بود بدنش هم کم آب شده بود شد ۳۲۰۰. سر یک ماهگیش ۳۹۰۰ شد. بدون حساب کردن اون کم کردن اولیه دختر من ۴۰۰ گرم وزن گرفت ولی در اصل ۷۰۰ گرم بود! 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوزادا چن روز اول تولد یه کم وزن کم میکنن و بعد دوباره خوب میشن همین ک خوب شیر میخوره خوبه نگران نبا ...

ممنون عزیزم ایشالا، دور سرش چطور؟  حتی یه سانتم رشد نداشته

ممنون عزیزم ایشالا، دور سرش چطور؟  حتی یه سانتم رشد نداشته

عزیزم همه چیزش باید رو نمودار رشدش خوب باشه اینجوری با یه عدد نمیشه گفت اما همینکه افزایش داشته ینی خوبه الانم ک تازه یه ماهشه بزا دو ماهش شد ببر کنترل