2777
2789

ما تهران هستیم ..اینا اصلش رو از کجا میتونم گیر بیارم ..پسرم فقط تخم مرغ با شیره میخوره ...تازگی ها از بیرون گرفتم مزه ی آبنبات میده بجای شیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پیج معتبر تو اینستا پیدا کن سفارش بده  منکه از سورنا فود سویق میگیرم بی نظیره سویق هاش

آهان آفرین دنبال همین چیزا هستم .منم سویق سفارش دادم با شیره ولی شیرش جالب نبود. برم این پیج رو نیگا کنم .دستت درد نکنه ..پیج سورنا فود !؟

سویق برا چی خوبه 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
کجای دنیایی عزیزم ؟     فروشی هم دارید ؟

من تبریزم ، ما خودمون باغ داریم برا خودمون میپزیم ولی چندتا از دوستام برا اینکه اعتماد دارن و میدونن اصله سفارش میدن برا اونا هم میپزیم یه دوست دارم برا دختراش میفرسته ایتالیا و کانادا

فقط خدا 
من تبریزم ، ما خودمون باغ داریم برا خودمون میپزیم ولی چندتا از دوستام برا اینکه اعتماد دارن و میدونن ...

عزیزم پست میکنید ؟الان فصلش رسیده ؟یعنی برای امسال که هنوز نیومده درسته ؟