2777
2789
عنوان

امام رضا یهو طلبید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 47 پست
همینجوری پیاده رفتم رسیدم به آژانس بعدی رفتم پرسیدم برای بلیط گفت فقط پس فردا بلیط داریم اونم یک نفر ...

خوش به سعادت   

من کفشهای آهنی پام کردم 💚 توکل بر خدا ...🙏مهربونا لطفا هر کدوم  ۳ صلوات بدرقه ی راهم کنید🌹🌹 🌹.....سپاس🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه باید بطلبه ؟

همه چی تو دنیا باید آدمو بطلبه تا اون اتفاقه بیفته دیگه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
من از همینجا  کنار پنجره اتاقم دریای خزر رو زیارت میکنم و میخوام شما رو هم بطلبه    

میخوای فحش نخوری سریع از جلوی چشام محو شو 🤨🤨

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

[QUOTE=98891296]همینجوری پیاده رفتم رسیدم به آژانس بعدی رفتم پرسیدم برای بلیط گفت فقط پس فردا بلیط داریم اونم یک نفر ...[/QUOTE

خواهش میکنم برا ازدواج خوب و زود منم دعا کنید وقتی مشرف شدید

خواهش میکنم یادتون نره من اسمم فریباست امام رضا منو میشناسه بهش سلامم رو زیاد برسونید

همه چی تو دنیا باید آدمو بطلبه تا اون اتفاقه بیفته دیگه

آهااااااا پس نی نی سایتم طلبیده؟  

من کفشهای آهنی پام کردم 💚 توکل بر خدا ...🙏مهربونا لطفا هر کدوم  ۳ صلوات بدرقه ی راهم کنید🌹🌹 🌹.....سپاس🙏
[QUOTE=98891296]همینجوری پیاده رفتم رسیدم به آژانس بعدی رفتم پرسیدم برای بلیط گفت فقط پس فردا بلیط د ...

حتما عزیزم😍

در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هرکس به تو دل بست بیاید خبرش♥️
آهااااااا پس نی نی سایتم طلبیده؟    

بعله دیگه، نی‌نی سایت طلبیده که اینجاییم، وگرنه چرا مثلاً تو ماماسایت نیستیم؟ ☺

بعله دیگه، نی‌نی سایت طلبیده که اینجاییم، وگرنه چرا مثلاً تو ماماسایت نیستیم؟ ☺

🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

هاااا